Επεισόδια στη Θεσσαλονίκη εν αναμονή της ομιλίας Τσίπρα στο Συνέδριο [βίντεο]

Επεισόδια μεταξύ διαδηλωτών και ανδρών των ΜΑΤ σημειώθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης, στο πλαίσιο πορείας διαμαρτυρίας κατά της κυβερνητικής πολιτικής εν όψει και της επίσκεψης του πρωθυπουργού στην πόλη προκειμένου να μιλήσει στο 11ο Περιφερειακό Συνέδριο Κεντρικής Μακεδονίας.

Όπως αναφέρει το voria.gr, αστυνομικοί έστησαν φταγμό με κλούβες των ΜΑΤ επί της οδού Μοναστηρίου και δεν επέτρεπαν τους διαδηλωτές του ΠΑΜΕ να προσεγγίσουν το ξενοδοχείο, όπου διεξάγεται το συνέδριο με αποτέλεσμα να ανάψουν τα αίματα.

Διαδηλωτές επιτέθηκαν με καδρόνια από τα πανό στους αστυνομικούς, οι οποίοι απάντησαν με χειροβομβίδες κρότου λάμψης. Για λίγη ώρα επικράτησε ένταση μεταξύ των δύο πλευρών.

Λίγη ώρα αργότερα οι διαδηλωτές προσπάθησαν να σπάσουν εκ νέου τον αστυνομικό μπλόκο, επιχειρώντας να ανατρέψουν τις δύο κλούβες.


Πηγή: www.tovima.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!