Ευρωπαϊκοί Αγώνες Μπάσκετ με αμαξίδιο στο Δήμο Κορδελιού Ευόσμου


7/3/2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Ευρωπαϊκοί Αγώνες Μπάσκετ με αμαξίδιο
στο Δήμο Κορδελιού Ευόσμου

            Τον προκριματικό γύρο του Β΄ Ομίλου της ευρωπαϊκής διοργάνωσης μπάσκετ με αμαξίδιο “EUROLEAGUE 3” φιλοξενεί την Παρασκευή 9 και το Σάββατο 10 Μαρτίου ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου.
            Οι αγώνες, τους οποίους διοργανώνει ο  Αθλητικός Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία “Μέγας Αλέξανδρος 1994” σε συνεργασία με τον Δήμο Κορδελιού Ευόσμου, θα διεξαχθούν στο ΔΑΚ Ευόσμου (οδός Γοργοποτάμου & Εθν. Αντιστάσεως) με τη συμμετοχή ομάδων από την Ελλάδα, την Τουρκία, την Πολωνία, την Τσεχία και τη Γαλλία.
            Πρόκειται για μια κορυφαία διοργάνωση που μετά από 20 χρόνια επιστρέφει στη μπασκετομάνα Θεσσαλονίκη, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα για τη δυναμική ενός αθλήματος που αναδεικνύει τη δύναμη της θέλησης και την αξία του ευ αγωνίζεσθαι.
'Ώρα έναρξης αναμετρήσεων: 9πμ - 8 μ.μ.
Πληροφορίες: Άγγελος Διμπιτούζης, Πρόεδρος Αθλητικού Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία “Μέγας Αλέξανδρος 1994”, τηλ. 6906811291
Επισυνάπτεται το πρόγραμμα των αγώνων.Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!