Σύλληψη δύο ατόμων για μεταφορά λαθραίων τσιγάρων στη Σαλαμίνα

Στη σύλληψη δύο ατόμων που μετέφεραν ποσότητα λαθραίων τσιγάρων και καπνού, προέβησαν, βραδινές ώρες την Πέμπτη, στελέχη του Γ΄ Λιμενικού Τμήματος Σαλαμίνας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά.

Ειδικότερα, σε διενεργούμενο έλεγχο, εντός του λιμένα Παλουκίων Σαλαμίνας, εντοπίστηκε ΙΧ όχημα, με δύο επιβαίνοντες, ηλικίας 17 και 24 ετών, στο πορτ μπαγκάζ και στο πίσω κάθισμα του οποίου βρέθηκαν τρεις μεγάλες σακούλες που περιείχαν χίλια τριακόσια εξήντα συνολικά λαθραία πακέτα τσιγάρων, διαφόρων επωνυμιών, καθώς και πενήντα συσκευασίες καπνού των πενήντα γραμμαρίων έκαστη, χωρίς να φέρουν την ένσημη ταινία ειδικού φόρου κατανάλωσης.

Επιπρόσθετα, συνελήφθησαν ακόμα δύο άτομα, ηλικίας 17 και 18 ετών, που βρίσκονταν δίπλα από το ύποπτο Ι.Χ.Ε. όχημα, στη κατοχή ενός εξ΄ αυτών, σε σωματική έρευνα που του διενεργήθηκε, βρέθηκαν, οκτώ πλαστικές συσκευασίες, περιέχουσες ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους τριάντα δύο γραμμαρίων, κατά παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών. Από τη Διοίκηση Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα εν λόγω λαθραία καπνικά προϊόντα καθώς και το Ι.Χ.Ε όχημα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πηγή: www.zougla.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!