Παπαχριστόπουλος: Ναι, η κυβέρνηση είχε φιλικές σχέσεις με τον Σαββίδη

Ότι η κυβέρνηση είχε φιλικές σχέσεις με τον Ιβάν Σαββίδη, ανέφερε σήμερα μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Θανάσης Παπαχριστόπουλος.

«Η γνώμη μου είναι ότι ο κ. Σαββίδης είχε κάποιες φιλικές σχέσεις με την κυβέρνηση, δεν το αρνούμαι, αλλά είναι κάτι που θα περάσει. Ο καλός ο καπετάνιος στη φουρτούνα φαίνεται», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Παπαχριστόπουλος, ερωτηθείς για τις συνέπειες που μπορεί να έχει από την υπόθεση η κυβέρνηση.

Στην επισήμανση των δημοσιογράφων ότι εκείνος που λέγεται ότι έφερε σε επαφή την κυβέρνηση με τον Ιβάν Σαββίδη ήταν ο Πάνος Καμμένος, ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, υπογράμμισε πως «κάθε επιχειρηματίας θέλει να έχει φιλικές σχέσεις με την κυβέρνηση».

Χαρακτηρίζοντας ως λάθος την εισβολή του Ιβάν Σαββίδη στο γήπεδο της Τούμπας με το όπλο, όταν ρωτήθηκε αν θα έπρεπε να συλληφθεί, απέφυγε να απαντήσει, λέγοντας ότι «δεν μου αρέσει να μπαίνω σε τέτοιες λεπτομέρειες».


Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!