Αλ. Τσίπρας: Καθήκον μας κάθε πολίτης της χώρας να νιώθει ασφαλής

Τη σημασία που αποδίδει η κυβέρνηση στο θέμα της ασφάλειας των πολιτών υπογράμμισε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας στα εγκαίνια του νέου κτηρίου της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Δυτικής Αττικής.

«Για εμάς είναι καθήκον κάθε πολίτης αυτής της χώρας να νιώθει ασφαλής και προστατευμένος απέναντι σε κάθε μορφής κίνδυνους» ανέφερε.

Συνεχάρη παράλληλα την ηγεσία, τους άνδρες και τις γυναίκες της Ελληνικής Αστυνομίας για την «υψηλή αίσθηση καθήκοντος» που τους διαπνέει και τόνισε ότι τα τελευταία χρόνια «γίνεται μία σπουδαία δουλειά ως προς την ενίσχυση της επιχειρησιακής ετοιμότητας, αλλά και του βαθέματος της δημοκρατίας» στην ΕΛΑΣ.

Ο Πρωθυπουργός σημείωσε ότι στη χώρα μας για δεκαετίες παρατηρήθηκαν σημαντικές στρεβλώσεις στον τομέα της ασφάλειας, όπως «η επιλεκτική αστυνόμευση». Η τακτική αυτή, όπως είπε, αποτέλεσε «συνειδητή επιλογή των πολιτικών ηγεσιών της ΕΛΑΣ που ίσως θεωρούσαν ότι η ασφάλεια σε κάποιες περιοχές ήταν σημαντικότερη από ό,τι σε κάποες άλλες».

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!


Πηγή: www.naftemporiki.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!