Μπάσκετ: Ο Πανιώνιος σόκαρε την ΑΕΚ

Ο Πανιώνιος δημιούργησε την έκπληξη της 19ης αγωνιστικής, καθώς υποχρέωσε σε ήττα την Κυπελλούχο ΑΕΚ στο κλειστό της Νέας Σμύρνης, επικρατώντας με 71-69.

Πλέον, οι «κυανέρυθροι» ατενίζουν με μεγαλύτερη αισιοδοξία την προοπτική της παραμονής τους στην κατηγορία, αφού έδειξαν ότι είναι σε θέση να παλέψουν ως το τέλος, στα παιχνίδια που απομένουν.

Ο Πανιώνιος έβαλε όλα τα μεγάλα σουτ, κυρίως με τον Τάιρον Μπράζελτον που σταμάτησε στους 24 πόντους. Η Ένωση, αντίθετα, έδειξε κουρασμένη από την υπερπροσπάθεια στην Τσεχία, απέναντι στη Νίμπουρκ.

Ο Κέβιν Πάντερ σημείωσε 19 πόντους κι άλλους 17 πρόσθεσε ο Ντελρόι Τζέιμς για την ΑΕΚ, που στερήθηκε τις υπηρεσίες του Ντούσαν Σάκοτα.

Οι «κιτρινόμαυροι» είναι τέταρτοι, ένα βαθμό πίσω από το τρίτο Λαύριο, ενώ ο Πανιώνιος μετρά 24 βαθμούς και ισοβαθμεί με τον Άρη, που έχει αγώνα λιγότερο.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!


Πηγή: www.naftemporiki.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!