Επιστολή στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα

Στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα απευθύνθηκε μέσω επιστολής ο Ολυμπιακός, θέλοντας να μάθει τι συμβαίνει με τις καταγγελίες για τα επεισόδια των οπαδών του ΠΑΟΚ στα Ιωάννινα και αυτά έξω από την Τούμπα, μετά την ματαίωση του ντέρμπι στις 25/2.

Και για τις δύο υποθέσεις αυτές, έχοντας έννομο συμφέρον, η ΠΑΕ Ολυμπιακός ζητάει να αφαιρεθούν τρεις βαθμοί από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Οι "ερυθρόλευκοι" λοιπόν έστειλαν επιστολή προς τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα, με την οποία επιθυμούν να ενημερωθούν για την εξέλιξη αυτών των δύο υποθέσεων, τονίζοντας την πρόθεση τους να ασκήσουν όλα τα νόμιμα δικαιώματά τους σχετικά με αυτές.

Όσον αφορά την καταγγελία για τα επεισόδια στα Ιωάννινα, φέρεται να έχει μπει ήδη στο αρχείο του εισαγγελέα, ενώ η πειθαρχική δίωξη που έχει ασκήσει στον ΠΑΟΚ για την συγκεκριμένη υπόθεση έχει γίνει βάσει διάταξης που προβλέπει μόνο πρόστιμο.

Photo credits: eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Καταγγελίες ΠΑΟΚ για Μιραλάς και Αρετόπουλο  
Άλλη μία γκέλα και... τέλος!

Πηγή: www.sport24.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!