Δημήτρης Καμμένος κατά Φίλη: Απάνθρωπες οι δηλώσεις ότι δεν είναι μείζον το θέμα των δύο Ελλήνων στρατιωτικών

Αλλη μία ενδοκυβερνητική κόντρα ανάμεσα σε ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ ξέσπασε μετά τη δήλωση του Νίκου Φίλη ότι το θέμα των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία δεν είναι το μείζον.

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Δημήτρης Καμμένος με δηλώσεις τους στον ΣΚΑΙ υποστήριξε πως οι δηλώσεις του πρώην υπουργού Παιδείας είναι απάνθρωπες και ότι έχει κάνει λάθος ανάγνωση.

«Θα μπορούσε να πει κανείς ότι δεν είναι μείζον ζήτημα ο εμβολισμούς του σκάφους του λιμενικού από την Τουρκική ακταιωρό που θα μπορούσε να είχαμε θρηνήσει θύματα, δεν είναι μείζον ζήτημα η επιθετικότητα της Τουρκίας στην ΑΟΖ της Κύπρου, δεν είναι μείζον ζήτημα ότι αιχμαλωτίστηκαν δύο Ελληνες στρατιωτικοί; Είναι μείζον το ζήτημα και απασχολεί την ελληνική κοινωνία όλη την ημέρα. Είναι απάνθρωπες οι δηλώσεις γιατί δεν θα ήθελα να είμαι στη θέση των γονιών και της οικογένειας των παιδιών και ενώ το παιδί μου είναι σε τουρκική φυλακή και δεν ξέρω πότε θα γυρίσει και να ακούω ένα κρατικό παράγοντα να λέει πως δεν είναι μείζον ζήτημα», είπε ο κ.Καμμένος.

Ωστόσο πρόσθεσε «δεν μπορώ να πω εγώ αν θα πρέπει να ανασκευάσει ο κ.Φίλης».  


Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!