Νίμιτς: Ανοιχτά ζητήματα αλλά και μεγάλη βελτίωση

Οι συζητήσεις μεταξύ της Ελλάδας και της ΠΓΔΜ για το ζήτημα της ονομασίας θα συνεχιστούν καθώς παραμένουν ανοιχτά δύσκολα ζητήματα που πρέπει να διευθετηθούν, δήλωσε ο ειδικός μεσολαβητής του ΟΗΕ Μάθιου Νίμιτς από τη Βιέννη, τονίζοντας ωστόσο πως «κατά τη γνώμη μου υπάρχει μεγάλη βελτίωση σε διάφορα θέματα».

Σε δηλώσεις του, μετά από την πολύωρη τριμερή συνάντηση με τους υπουργούς Εξωτερικών της Ελλάδας, Νίκο Κοτζιά, και της ΠΓΔΜ, Νικολά Ντιμιτρόφ, ο κ. Νίμιτς είπε πως «η σειρά των συναντήσεων θα συνεχιστεί και στο μέλλον και αυτός είναι ο δρόμος εργασίας».

«Αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι υπάρχουν δύσκολα ζητήματα που αντιμετωπίζονται, υπάρχουν ακόμα εκκρεμή δύσκολα ζητήματα που πρέπει να επιλυθούν», πρόσθεσε.

Είπε επίσης ότι «εργαζόμαστε πολύ εποικοδομητικά, είχαμε εποικοδομητικές συναντήσεις και αυτό μας επιτρέπει να είμαστε αισιόδοξοι για το μέλλον».

Πηγή: Reuters

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!


Πηγή: www.naftemporiki.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!