Αποκλειστικό: η Cosmote TV συζητά με ΠΑΕ!

Από τις 12 Φεβρουαρίου και τις τελικές συζητήσεις με το συνεταιρισμό των ΠΑΕ, γνωστοποιήθηκε το τέλος των συζητήσεων για το συμβόλαιο της επόμενης σεζόν με τη NOVA. Μια εξέλιξη που δεν εξέπληξε και οδήγησε νομοτελειακά σε «μοντέλο ΠΑΟΚ», ήτοι τις ΠΑΕ να διαπραγματεύονται «ατομικά» το συμβόλαιό τους με τα κανάλια.

Μια ημέρα μετά, στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου για το History Channel, ο Μιχάλης Τσαμάζ παραδέχθηκε ότι την Cosmote TV ενδιαφέρει καθετί εμπορικό αθλητικά, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο το κανάλι να κινηθεί προς διμερείς συμφωνίες με ορισμένες ΠΑΕ.

Αποκλειστικές πληροφορίες της στήλης θέλουν την Cosmote TV να έκανε την πρόθεση… πράξη. Σύμφωνα με τα όσα διαρρέονται από παράγοντες των ΠΑΕ, έχουν ήδη γίνει συζητήσεις της Cosmote TV με ορισμένους συλλόγους, χωρίς ωστόσο να βγαίνει προς τα έξω… με ποιες.

Το σημαντικό όμως είναι ότι ενδέχεται η κεντρική διαχείριση να… αναβιώσει σε άλλο, πλην Nova, κανάλι, και εξίσου σημαντικό ότι η πρόθεση της Cosmote TV είναι πλέον έμπρακτη.

Οι εξελίξεις αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον…

Nίκος Μποζιονέλος (nbozionelos@gmail.com)

Hashtag #s24media


Πηγή: www.sport24.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!