Ηράκλειο: Εντόπισαν τον απατεώνα υπάλληλο σε χρόνο dt

Άμεσα έφτασαν στα ίχνη ενός απατεώνα οι αστυνομικοί στο Ηράκλειο. Ο λόγος για έναν άνδρα που το μεσημέρι του Σαββάτου (10/3) εξαπάτησε έναν ηλικιωμένο προσποιούμενος ότι είναι υπάλληλος της ΔΕΗ και πως αν του έδινε ένα χρηματικό ποσό, θα του εξασφάλιζε ένα «μπόνους» καθώς ο ηλικιωμένος ήταν «από εκείνους που πλήρωναν τον λογαριασμό στην ώρα του» σύμφωνα με τον άνδρα που τον προσέγγισε.

Εκμεταλλευόμενος την αφέλεια του συνταξιούχου και έχοντας μαζί του τρεις ακόμη «συναδέλφους» του, όπως λένε οι πληροφορίες, άρπαξε από το συρτάρι του συνταξιούχου ένα σεβαστό χρηματικό ποσό όσο ο συνταξιούχος συζητούσε με τους άλλους τα της διαδικασίας για το μπόνους.

Η κλοπή έγινε, οι άνδρες εξαφανίστηκαν ωστόσο σήμερα το πρωί, ο απατεώνας "υπάλληλος" εντοπίστηκε στον Πειραιά. Σύμφωνα με πληροφορίες, πέρα από την κλοπή - απάτη που έγινε εις βάρους του συνταξιούχου, εξιχνιάστηκαν κι άλλες κλοπές που έγιναν σε Ρέθυμνο και Χανιά.

Πηγή: ekriti

Πηγή: www.zougla.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!