ΣΥΡΙΖΑ για Ν.Δ.: Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε από το κόμμα της Novartis

Συνεχίζεται η αντιπαράθεση κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης, με το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού να απαντά στην ανακοίνωση της Ν.Δ. περί διαπλοκής του Αλέξη Τσίπρα, υπογραμμίζοντας ότι «μετά από μια εβδομάδα εκκωφαντικής σιωπής για τις συνταρακτικές αποκαλύψεις, το κόμμα της Novartis επιτέλους μίλησε».

Σύμφωνα με την ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ότι η Ν.Δ. «όχι δεν έδωσε, φυσικά, εξηγήσεις. Τι να πει άλλωστε;».

«Ούτε βέβαια ο κ. Μητσοτάκης αποδοκίμασε τον Πρωθυπουργό της Novartis κ. Σαμαρά, ούτε απέπεμψε τον αντιπρόεδρό του κ. Γεωργιάδη, που νομοθετούσε κατ’ εντολήν Φρουζή. Τι είπε; Αλλά λόγια να αγαπιόμαστε…», σημειώνει.

Παράλληλα, στην ανακοίνωση επισημαίνεται ότι η αξιωματική αντιπολίτευση «ανακάλυψε τον υπεύθυνο της διαπλοκής και της χρεοκοπίας στον τόπο. Ούτε Siemens ούτε θαλασσοδάνεια, ούτε Novartis, αλλά Ιβάν Σαββίδης... Τον οποίο, όμως, οι δικές τους κυβερνήσεις ανακήρυξαν σε εθνικό ευεργέτη».

«Αν δεν είχαν καταστρέψει μια ολόκληρη χώρα θα ήταν απλά γελοίοι. Δεν είναι όμως. Είναι επικίνδυνοι…», καταλήγει χαρακτηριστικά.


Πηγή: www.naftemporiki.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!