Με αποχώρηση από την επιτροπή για τη Novartis απειλεί η Δημοκρατική Συμπαράταξη

Με αποχώρηση από την προκαταρκτική επιτροπή της Βουλής για τη Novartis, απειλεί η Δημοκρατική Συμπαράταξη, αν δεν γίνει δεκτό το αίτημα για εξέταση των μαρτύρων. 

 

Λίγη ώρα πριν ξεκινήσει η προγραμματισμένη, για σήμερα, συνεδρίαση ο βουλευτής Θεόδωρος Παπαθεοδώρου απηύθυνε προειδοποίηση προς τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ, απαιτώντας την «ουσιαστική λειτουργία της επιτροπής».

 

«Στην προανακριτική επιτροπή για τη Novartis έχουμε ζητήσει από την πρώτη στιγμή να έχει πλήρεις αρμοδιότητες για να εξετάσει την υπόθεση (...) καταθέσαμε αίτημα στον προγραμματισμό μας, να καλέσουμε τον κ. Φρουζή (πρώην αντιπρόεδρο της Novartis) να δώσει εξηγήσεις για όλα τα θέματα (...) καθώς και άλλους μάρτυρες» δήλωσε ο κ. Παπαθεοδώρου.

 

Όπως τόνισε, η Δημοκρατική Συμπαράταξη δεν θα συμπράξει ούτε θα νομιμοποιήσει καμία «παρελκυστική διαδικασία» από ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ. 

 

Αν το αίτημα δεν γίνει δεκτό, η Δημοκρατική Συμπαράταξη θα καταγγείλει την συγκυβέρνηση για «επικοινωνιακό παιχνίδι, παρελκυστική τακτική και σκευωρία».


Πηγή: www.lifo.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!