Η viral φωτογραφία που φανερώνει το ζευγάρι του MasterChef αλλά και το ποιος αποχώρησε [εικόνα]

Καλεσμένη στο Master Chef ήταν η Ελένη Ψυχούλη και συγκεκριμένα στο τεστ δημιουργικότητας της Τρίτης, με αποτέλεσμα οι παίκτες να πρέπει να βάλουν τα δυνατά τους για να την εντυπωσιάσουν.

Μερικοί ωστόσο δεν τα πήγαν καθόλου καλά με την Ηλέκτρα πρώτη, η οποία δεν πρόλαβε να τελειώσει καν το πιάτο με αποτέλεσμα να πάει στους κριτές... με άδεια χέρια.

Μεταξύ των προτεινόμενων ήταν και η Γωγώ, ενώ την τριάδα έκλεισε ο Δημήτρης Τσίκιλης.

Κι ενώ, λοιπόν, οι χρήστες του Twitter αναρωτιούνταν ποιος θα είναι ο παίκτης που θα αποχωρήσει από το παιχνίδι, ένας χρήστης δημοσίευσε μία φωτογραφία που έγινε viral.

Στην φωτογραφία φαίνεται η Ηλέκτρα με τον Βασίλη Χατζόπουλο, ο οποίος έχει ήδη αποχωρήσει από το Master Chef να κάθονται στο Μοναστηράκι οι δυο τους.

Ο χρήστης μάλιστα έγραψε στην λεζάντα του «Ποιος θα φύγει, ποιος θα φύγει;», αφήνοντας να εννοηθεί πως η Ηλέκτρα θα είναι εκείνη που θα αποχωρήσει από τον διαγωνισμό.

Ωστόσο, δεν αποκλείεται η φωτογραφία να είναι παλιά, από κάποια ίσως δοκιμασία των παικτών στο κέντρο της Αθήνας.

Το μόνο που απομένει είναι να δούμε την δοκιμασία των τριών παικτών προς αποχώρηση, η οποία θα κρίνει για το ποιος θα μείνει και ποιος όχι στον διαγωνισμό.

Για την «ιστορία», η φωτογραφία στο Twitter είχε 120 likes και 20 retweets, δείχνοντας έτσι πως οι χρήστες του διαδικτύου μπήκαν μετά από αυτό σε σκέψεις.


Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!