REKK “Kαπναποθήκες”: Από τη διεκδίκηση στην ……πράξη





Ριζοσπαστική Ενωτική Κίνηση Καλαμαριάς
Μεταμορφώσεως 9,ισόγειο,τηλ./φαξ : 2313 314396
                            E-mail: dimotikikinisikal@gmail.com,  info@rekk.gr,     

                     ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Kαπναποθήκες”: Από τη διεκδίκηση στην ……πράξη

Το Σάββατο , 14 Απριλίου το πρωί , μέλη της Επιτροπής Διεκδίκησης των “Kαπναποθηκών” και του τοπικού Συλλόγου “Mπουμπουλίνα” πέρασαν από τα «λόγια» στην ….πράξη!
‘Αρχισαν να κουρεύουν τα άγρια χόρτα και να συντηρούν τα ξύλινα τμήματα από τα παγκάκια που είχε τοποθετήσει παλιά ο Δήμος, ώστε ο χώρος να γίνει κατάλληλος για να υποδεχθεί τους περιοίκους, αλλά και όλους τους κατοίκους της Καλαμαριάς και της υπόλοιπης Θεσσαλονίκης, που θα γιορτάσουν την Πρωτομαγιά εκεί.
Στο χώρο παρευρέθηκαν οι Μανόλης Λαμτζίδης και Άρης Τεμεκενίδης (δημοτικοί σύμβουλοι της ΡΕΚΚ), Οδυσσέας Αθανασιάδης, Νίκος Γαβριήλ , Ξενοφώντας Ηρακλείδης , Στέφανος Καργάκης ,  Κώστας Κήττας μέλη της Επιτροπής,  και άλλοι πολίτες, που συμμετείχαν ενεργά στις συγκεκριμένες δραστηριότητες.
Η Επιτροπή και ο Σύλλογος έχουν ήδη ανακοινώσει ότι στο πλαίσιο της διεκδίκησης του χώρου θα διοργανώσουν την Πρωτομαγιά γλέντι «με λουλούδια, στεφάνια, πολλή μουσική και φασολάδα».
                                  Καλαμαριά, 16.4.2018
                                 Από το Γραφείο Τύπου





Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!