10ο ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ του αιρετού του ΠΥΣΔΕ ΔΥΤ.ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ, Βαγγέλη (Άκη) Λουκά



10ο  ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ
του αιρετού του ΠΥΣΔΕ ΔΥΤ.ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ, Βαγγέλη (Άκη) Λουκά
Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,
σας στέλνω ενημερωτικό από την τελευταία συνεδρίαση (25-05-2018) του ΠΥΣΔΕ ΔΥΤ.
ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ.

  • Εγκρίθηκαν οκτώ αιτήσεις,άδειας άσκησης ιδιωτικού έργου με αμοιβή,
  • Σε εκπαιδευτικό, ΠΕ86 (Πληροφορικής), του Εσπερινού ΕΠΑΛ Σταυρούπολης, προκειμένου να διδάξει μαθήματα της ειδικότητάς του στο εγκεκριμένο πρόγραμμα του Κ.Ε.Κ. E.DIS.I.NET. A.E.Ε.
  • Σε εκπαιδευτικό, κλάδου ΠΕ86 (Πληροφορικής), του 1ου ΕΠΑΛ Νεάπολης, προκειμένου να διδάξει μαθήματα της ειδικότητάς του στο εγκεκριμένο πρόγραμμα του Κε.Δι.Βι.Μ2 ΙΡΙΣ Οργανισμού Κατάρτισης Α.Ε. με τίτλο «Τεχνικός Ηλεκτρονικών Υπολογιστών & Δικτύων».
  • Σε εκπαιδευτικό, ΠΕ83 (Ηλεκτρολόγων), του 1ου ΕΠΑΛ Αμπελοκήπων, προκειμένου να απασχοληθεί ως βοηθητικό προσωπικό του εξεταστικού κέντρου Θεσσαλονίκης του ΕΟΠΠΕΠ, για τις εξετάσεις πιστοποίησης του πρακτικού μέρους των Αποφοίτων ΙΕΚ της 1ης εξεταστικής περιόδου του 2018
  • Σε εκπαιδευτικό, ΠΕ82 (Μηχανολόγοι), Διευθυντή του Εσπερινού ΕΠΑΛ Ευόσμου, προκειμένου α) να διδάξει μαθήματα της ειδικότητάς του στο Κ.Ε.Κ. Τεχνόπολις Εκπαιδευτική Α.Ε.
  • Σε εκπαιδευτικό, ΠΕ ΠΕ85 (Χημικών Μηχανικών), του 3ου ΓΕΛ Σταυρούπολης, προκειμένου να διδάξει στο πρόγραμμα επιμόρφωσης του Κέντρου Επιμόρφωσης και Διά Βίου Μάθησης του Α.Π.Θ. με τίτλο «Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Ενηλίκων Διά Βίου Μάθησης»
  • Σε εκπαιδευτικό, κλάδου ΠΕ80 (Οικονομίας), του ΓΕΛ Ασσήρου, προκειμένου να απασχοληθεί ως επιτηρητής σε εξετάσεις πιστοποίησης του ΚΕ.ΜΕ.Α (ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΛΕΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ).
  • Σε εκπαιδευτικό, κλάδου ΠΕ86 (Πληροφορικής), του 1ου ΕΠΑΛ Αμπελοκήπων, που υπηρετεί με απόσπαση στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, προκειμένου να απασχοληθεί για την υλοποίηση της πράξης «Υποστήριξη και Διαχείριση των Σχεδίων Δράσης του έργου “Μια Νέα Αρχή στα ΕΠΑΛ”-ΕΣΠΑ 2014-2020, στο ΝΟΗΣΙΣ.
  • Σε εκπαιδευτικό, κλάδου ΔΕ02.01(Ηλεκτρολόγοι-Ηλεκτρονικοί), του 1ου ΕΠΑΛ Νεάπολης, προκειμένου να απασχοληθεί ως επιτηρητής σε εξετάσεις πιστοποίησης του ΚΕ.ΜΕ.Α (ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΛΕΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ)


    Διαβάστε την συνέχεια εδώ


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!