Σάββας Αναστασιάδης: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης να κηρυχθούν Σταυρός και Βρασνά - Επιστολή προς τον Περιφερειάρχη κ Τζιτζικώστα και αρμόδιους υπουργούς



Θεσσαλονίκη 29 Ιουνίου 2018
 Προς τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολο Τζιτζικώστα
Κοινοποίηση προς τον Δήμο Βόλβης

Θέμα: Ανάγκη άμεσης αποκατάστασης ζημιών
Αξιότιμε κ. Περιφερειάρχη,
Στις 28 Ιουνίου 2018, από το πρωϊ βρέθηκα στις πληγείσες από τα έντονα καιρικά φαινόμενα περιοχές των Βρασνών και του Σταυρού του Δήμου Βόλβης  Θεσσαλονίκης, και διαπίστωσα ιδίοις όμμασι τις εκτεταμένες  ζημίες που προκλήθηκαν σε υποδομές  σπίτια, καταστήματα και στο παραλιακό μέτωπο.
Παρά την άμεση παρέμβαση των υπηρεσιών της περιφέρειας  που από την πρώτη στιγμή βρέθηκαν δίπλα στους πληγέντες με μηχανήματα και φυσική παρουσία, υπάρχει ανάγκη επιπλέον άμεσων παρεμβάσεων.
 Η κατάσταση όπως έχει διαμορφωθεί πλήττει την εικόνα της περιοχής και μάλιστα στο ξεκίνημα της τουριστικής περιόδου, με αποτέλεσμα η ζημία για την τοπική κοινωνία να είναι ανυπολόγιστη.
Ως εκ τούτου είναι σημαντικό και σκόπιμο να κηρυχθεί η περιοχή σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης για να υλοποιηθούν άμεσα τα έργα.
Η θερινή τουριστική περίοδος πιέζει για να μην μεγεθυνθεί περαιτέρω η οικονομική ζημιά.

                                                              

                                                               Με εκτίμηση
                                                   Σάββας Ι. Αναστασιάδης
                                                 Βουλευτής ΝΔ Β΄ Θεσσαλονίκης

 Θεσσαλονίκη 29 Ιουνίου 2018

                                                      Προς τους κ. κ Υπουργούς
1.       Υποδομών και Μεταφορών
2.       Οικονομίας και Ανάπτυξης
3.   Εσωτερικών
Κοινοποίηση: Προς τον Δήμο Βόλβης

Θέμα: Ανάγκη άμεσης αποκατάστασης ζημιών
Αξιότιμοι  κ. κ.  Υπουργοί,
Στις 28 Ιουνίου 2018, από το πρωϊ βρέθηκα στις πληγείσες από τα έντονα καιρικά φαινόμενα περιοχές των Βρασνών και του Σταυρού του Δήμου Βόλβης  Θεσσαλονίκης  και διαπίστωσα ιδίοις όμμασι τις εκτεταμένες  ζημίες που προκλήθηκαν.
Υποδομές (οδικό δίκτυο κ.λ.π.) σπίτια, καταστήματα και το παραλιακό μέτωπο των δύο οικισμών, εξ΄αιτίας των καταστροφών  που υπέστησαν,  δεν μπορούν να εξυπηρετήσουν τους κατοίκους  αλλά και τους  θερινούς επισκέπτες των δύο οικισμών.
Γι αυτούς ακριβώς τους λόγους , πρέπει άμεσα να γίνει ότι είναι δυνατόν για να ξεπεραστούν τα όποια  εγγενή προβλήματα και να υπάρξει η ταχύτερη δυνατή αποκατάσταση των ζημιών.
Ως εκ τούτου είναι σημαντικό και σκόπιμο να κηρυχθεί η περιοχή σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης για να υλοποιηθούν άμεσα τα έργα.
Η θερινή τουριστική περίοδος πιέζει και πρέπει να προλάβουμε για να για να μη μεγεθυνθεί περαιτέρω η οικονομική ζημιά των πληγέντων.


                                                            Με εκτίμηση
                                                     Σάββας Ι. Αναστασιάδης
                                                 Βουλευτής ΝΔ Β΄ Θεσσαλονίκης





Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!