Κ.Γκιουλέκας: «Είναι καλό να γνωρίζει κανείς την Ιστορία. Αρκεί να την βλέπει χωρίς κομματικές παρωπίδες και να μην την παραποιεί!»

Ο αν.Τομεάρχης Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας-Θράκης, βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Π. Γκιουλέκας έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Γελοιοποίησης συνέχεια…

Στην απεγνωσμένη προσπάθειά τους να βρουν "συνενόχους" για να δικαιολογήσουν την υπογραφή της κατάπτυστης συμφωνίας με τα Σκόπια επιστράτευσαν ακόμη και την Πηνελόπη Δέλτα, παραθέτοντας μάλιστα και αποσπάσματα από βιβλία της, προκειμένου να πείσουν ότι και εκείνη είχε αναγνωρίσει την "μακεδονική" γλώσσα!

Που αλλού θα φθάσουν;

Η συγγραφέας που ύμνησε τον Μακεδονικό Αγώνα, τον Αγώνα των υπόδουλων Μακεδόνων για να διατηρήσουν την ελληνικότητα της Μακεδονίας και να ανακτήσουν την λευτεριά τους, εκείνη που "φαρμακώθηκε" όταν έβλεπε να μπαίνουν το 1941 οι Γερμανοί στην Αθήνα, ξαφνικά χρησιμοποιείται ως άλλοθι από το κυβερνητικό στρατόπεδο για τη συμφωνία των Πρεσπών!

Είναι καλό οι ανιστόρητοι, εκτός από το Κεφάλαιο του Μαρξ, να διαβάσουν όλα τα έργα της Πηνελόπης Δέλτα… Εκεί θα διαπιστώσουν πώς περιέγραφε τους αγώνες των Ελλήνων, πως αναφέρεται στους Βούλγαρους, που προσπαθούσαν να σφετεριστούν την Μακεδονία…

Είναι καλό να γνωρίζει κανείς την Ιστορία. Αρκεί να την βλέπει χωρίς κομματικές παρωπίδες και να μην την παραποιεί!»
Από το Γραφείο Τύπου


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!