Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής ΜακεδονίαςΚοσμοσυρροή στη συναυλία των ImamBaildi Συγκινητική η προσφορά του κόσμου

Κοσμοσυρροή στη συναυλία των ImamBaildi
Συγκινητική η προσφορά του κόσμου

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η προσέλευση του κοινού στη συναυλία που οργάνωσε για καλό σκοπό το Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίαςστη Μονή Λαζαριστών. Με σύνθημα «Ο Πολιτισμός μας αγκαλιάζει όλους» ξεκίνησε το πιο κεφάτο καλοκαιρινό πάρτι. Οι εκρηκτικοί ImamBaildi ξεσήκωσαν τους θεατές που δεν σταμάτησαν να χορεύουν. Περίπου 4.000 άτομα προσήλθαν με ανεβασμένη διάθεση για διασκέδαση και προσφοράΠυροτεχνήματα, πυρσοί, κινητάνα φωτίζουν και να μην σταματούν να βιντεοσκοπούν, τα χέρια του κόσμου να δημιουργούν το πιο ρυθμικό κύμα και ο χορός να μην σταματά. Στόχος του Κέντρου Πολιτισμού ήταν να στηρίξει, με αυτήν την δράση, το σημαντικό κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο της Ιεράς Μητρόπολης Νεαπόλεως– Σταυρουπόλεως. Αντί εισιτήριου ο κόσμος προσέφερε τρόφιμα (λάδι, όσπρια, ντοματοχυμούς) για τα συσσίτια που οργανώνει η Ιερά Μητρόπολη Νεαπόλεως – Σταυρουπόλεως και ανακουφίζουν συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!