15χρονη γέννησε στο δρόμο μπροστά στη σοκαρισμένη μάνα της – Κι εκείνη πέταξε κάτω το μωρό!


Σοκ στην κοινή γνώμη της Κίνας προκάλεσε η συμπεριφορά μιας γιαγιάς, που πέταξε στο έδαφος το εγγόνι της, λίγο αφότου το έφερε στον κόσμο η 15χρονη κόρη της στο δρόμο.

Αντί να αγκαλιάσει το μωρό η άσπλαχνη γυναίκα το πέταξε κάτω, φωνάζοντας «δεν μπορούμε να το κρατήσουμε». Ενώ ούρλιαζε στην κόρη της, λέγοντας της ότι «είναι πολύ νέα για να γίνει μητέρα».
Περαστικοί έμειναν άναυδοι με το φέρσιμο της γυναίκας, ενώ οι φύλακες του νοσοκομείου της πόλης Ταϊσίνγκ μετέφεραν στη συνέχεια την έφηβη μητέρα και το νεογέννητο μέσα στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Η 15χρονη κοπέλα σπούδαζε σε άλλη πόλη της ανατολικής Κίνας και πήγε στο σπίτι της μητέρας της για να περάσει τις διακοπές. Εκείνη παρατήρησε κάποια στιγμή ότι η κόρη της αιμορραγούσε στα γεννητικά της όργανα και εκλαμβάνοντας τις ωδίνες του τοκετού ως δυσμηνόρροια αποφάσισε να την πάει στο νοσοκομείο της πόλης. Δεν πρόλαβαν, όμως να κατέβουν από το λεωφορείο και η κοπέλα άρχισε να γεννά μπροστά στα σοκαρισμένα μάτια της μητέρας της. Περαστικοί ανέφεραν ότι η άσπλαχνη γιαγιά αντί να πάρει το μωρό μέσα στο νοσοκομείο, το παράτησε στην άκρη του δρόμου.

Η νεαρή μητέρα υπεβλήθη σε επέμβαση για την αφαίρεση του πλακούντα, ενώ στο νεογέννητο παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση. Όσο για τη γιαγιά; Στην αστυνομία που την ενημέρωση ότι η εγκατάλειψη βρέφους συνιστά ποινικό αδίκημα, απάντησε ότι κάνει πλέον «σχέδια» για την κόρη της και το εγγόνι της.

Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!