Χωρίς ρεύμα η ανατολική Θεσσαλονίκη -Μέχρι το απόγευμα θα αποκατασταθεί το δίκτυο


Παραμένουν τα προβλήματα ηλεκτροδότησης στην Ανατολική Θεσσαλονίκη, με τα μεγαλύτερα από αυτά να εντοπίζονται σε περιοχές των Βασιλικών και της Θέρμης.

Τα συνεργεία του Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας ΑΕ (ΔΕΔΔΗΕ) αποκαθιστούν τις βλάβες που έχουν παρουσιαστεί και όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο βοηθός διευθυντής Περιφέρειας Μακεδονίας - Θράκης του ΔΕΔΔΗΕ, Σπύρος Γαβράς, μέχρι το απόγευμα θα έχει αποκατασταθεί πλήρως η ηλεκτροδότηση στις περιοχές που υπάρχει πρόβλημα.
«Έχουμε πολλές βλάβες, στην ανατολική Θεσσαλονίκη, από τον κάμπο Θέρμης - Βασιλικών μέχρι και την Περαία» είπε ο κ. Γαβράς και πρόσθεσε ότι αρκετά συνεργεία συνεχίζουν να εργάζονται για την αποκατάσταση των βλαβών και έχουν θέσει την κατάσταση υπό έλεγχο. Οι βλάβες, διευκρίνισε ο κ. Γαβράς, δεν είναι εκτεταμένες, είναι τοπικές.
Υπογράμμισε δε ότι δεν υπάρχει βλάβη σε μετασχηματιστή γεγονός που περιορίζει το μέγεθός τους. Τόνισε τέλος ότι το γεγονός πως αυτές αφορούν τη χαμηλή τάση, έχει ως αποτέλεσμα να επηρεάζεται μικρότερη μερίδα καταναλωτών.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!