Έκπτωση στα ιαματικά λουτρά Λαγκαδά για ΚΑΠΗ και ευπαθείς ομάδες του δήμου Ωραιοκάστρου


Πέμπτη 12 Ιουλίου 2018


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σας ενημερώνουμε ότι κατόπιν επικοινωνίας του δημάρχου Ωραιοκάστρου, Αστέριου Γαβότση, με τον δήμαρχο Λαγκαδά Γιάννη Καραγιάννη και τον πρόεδρο του Δ.Σ των Ιαματικών Πηγών Λαγκαδά, Σταύρο Αντωνιάδη, ο δήμος Ωραιοκάστρου κατάφερε να εξασφαλίσει έκπτωση για υδροθεραπεία στις εγκαταστάσεις των Λουτρών Λαγκαδά για τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες του Δήμου Ωραιοκάστρου αλλά και για τα μέλη των ΚΑΠΗ.
H έκπτωση ισχύει από 01-07-2018 έως 30-09-2018 (Δευτέρα έως Κυριακή).
Η προσφορά των Ιαματικών Λουτρών Λαγκαδά έχει ως εξής:
 α) χαμάμ σε ομαδικούς λουτήρες με 3,00€ κατ΄άτομο και
 β) λουτροθεραπεία σε ατομικό λουτήρα με 2,50€.
Τα ενδιαφερόμενα μέλη των ΚΑΠΗ, για τη διευκόλυνση της διαδικασίας, μπορούν να δηλώνουν το όνομά τους στους εκπροσώπους των Κ.Α.Π.Η.
Όσοι ανήκουν στις ευπαθείς κοινωνικά ομάδες του δήμου Ωραιοκάστρου και επιθυμούν να κάνουν χρήση της προσφοράς για υδροθεραπείες μπορούν να καλούν στα εξής τηλέφωνα: 2313304068 – 2313304028 – 2313304030  
Επισημαίνεται ότι όλοι όσοι θα κάνουν χρήση της υδροθεραπείας, την ημέρα επίσκεψής τους στα Ιαματικά Λουτρά Λαγκαδά, θα πρέπει να έχουν μαζί τους με την ταυτότητά τους ή κάποιο δημόσιο έγγραφο.Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!