Αναβλήθηκε το φιλικό Αρης-ΑΕΚ λόγω πένθους


Τελικά Άρης και ΑΕΚ δεν θα αγωνιστούν αύριο σε φιλικό στο Χαριλάου, μιας και αυτό αναβλήθηκε λόγω του πένθους στο οποίο βρίσκεται η χώρα.

Οι φονικές πυρκαγιές δεν μπορούσαν να αφήσουν να παιχτεί ποδόσφαιρο και οι δύο ΠΑΕ συμφώνησαν να αναβληθεί και να γίνει προσπάθεια να διεξαχθεί σε άλλη ημερομηνία.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης:
«Η ΠΑΕ Άρης ανακοινώνει πως το προγραμματισμένο για αύριο, Τετάρτη 25 Ιουλίου, φιλικό παιχνίδι με την Α.Ε.Κ. στο Κλεάνθης Βικελίδης, αναβάλλεται, λόγω των δραματικών στιγμών που βιώνει η Ελλάδα και την κήρυξη τριήμερου εθνικού πένθους.
Το φιλικό θα ορισθεί σε νέα ημερομηνία, η οποία θα ανακοινωθεί προσεχώς και όλα τα έσοδα του φιλικού θα διατεθούν στους πληγέντες των φονικών πυρκαγιών στην Αττική.
Για τους φιλάθλους, που ήδη προμηθεύτηκαν εισιτήριο, θα ισχύσουν κανονικά για τη νέα ημερομηνία διεξαγωγής του φιλικού».

Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!