Δημοκρατική Ευθύνη: Χορεύουν οι αυξήσεις στον κομματικό στρατό πάνω στα καμένα και τα πτώματα

Χορεύουν οι αυξήσεις στον κομματικό στρατό πάνω στα καμένα και τα πτώματα

Σύσσωμος ο Ελληνικός λαός φρόντισε να συμμετέχει συνειδητά στο εθνικό πένθος, όχι τόσο γιατί το κήρυξε ένας πανταχόθεν έκθετος Πρωθυπουργός, όσο στην ουσία του γιατί ο πόνος είναι βαθύς, νωπός κι ανείπωτος. Παραστάσεις και εκδηλώσεις ακυρώθηκαν ή αναβλήθηκαν, σωστά.
Εμείς στη Δημοκρατική Ευθύνη φροντίσαμε, γιατί έτσι το νιώσαμε σωστό, να απέχουμε από κάθε διαφήμιση και προώθηση αρθρογραφίας, συνεντεύξεων ή άλλων δραστηριοτήτων μας.
Κι όμως, κάποιοι στον κυβερνητικό και κρατικό μηχανισμό δεν μπορούσαν να περιμένουν. Ούτε για "ξεκάρφωμα", που λένε.
Φρόντισαν να καταθέσουν τροπολογία που δίνει αυξήσεις της τάξης του 60% στους μισθούς των κομματικά διορισμένων διοικητών ΔΕΚΟ. Δεν κρατιούνται ούτε λεπτό.
Πέρα από την χυδαία πρόκληση αυτής της απόφασης έναντι ενός λαού που υφίσταται σειρά από περικοπές. Πόσος ακόμα κυνισμός; Πόση αναισθησία; Πόση έλλειψη αξιοπρέπειας και επαφής με την κοινωνία και την πραγματικότητα; Το ότι την απέσυραν "για να την επαναφέρουν με καλύτερη διατύπωση" δεν λέει πλέον τίποτα. Ή μάλλον λέει τα πάντα. Θα βρουν άλλη μία στιγμή στην οποία τα φώτα της δημοσιότητας θα είναι αλλού στραμμένα (ελπίζουμε όχι πάλι για κακό αυτή τη φορά) και θα την ξανακαταθέσουν. Με καλύτερη ίσως διατύπωση. Αλλά με την ίδια ουσία. Αυξήσεις έως 60% στον κομματικό τους στρατό. Είναι ήδη έκθετοι.
Οι νοσηροί εγκέφαλοι αυτής της νέας πολιτικής αγυρτείας πέτυχαν νέα ρεκόρ ηθικής καταβαράθρωσης και πολιτικής ξεφτίλας.
Έλεος πια! Αυτός ο λαός, που για άλλη μια φορά έδειξε στα δύσκολα την ανθρωπιά και το φιλότιμό του, δεν αξίζει τέτοια χυδαία και προκλητική συμπεριφορά από τους κυβερνώντες του .

https://dimokratikiefthini.gr/inform/deltia-typou-kai-anakoinoseis/577-xoreyoun-oi-afksiseis-ston-kommatiko-strato-pano-sta-kamena-kai-ta-ptomata


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!