ΑΕΚ: Κατέθεσε προσφυγή κατά Χριστοδουλόπουλου και Ολυμπιακού


Μπορεί από την Κυριακή ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος να κάνει προπονήσεις με τον Ολυμπιακό, αλλά η ΑΕΚ δεν έχει... εγκαταλείψει την υπόθεση.

Ετσι, τη δική της κίνηση έκανε σήμερα η ΑΕΚ, καταθέτοντας προσφυγή, τόσο κατά του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου όσο και κατά της ΠΑΕ Ολυμπιακός.
Πρόκειται για έγγραφη νομική... αντίδραση 16 σελίδων, σύμφωνα με την οποία η πλευρά της Ενωση επικαλείται το ότι ο Λάζαρος έχει υπογεγραμμένο συμβόλαιο με την ΠΑΕ ΑΕΚ για την περίοδο 2018/19.
Το νέο στοιχείο της υπόθεσης που αναδεικνύει η προσφυγή της ΑΕΚ, είναι ότι ο έμπειρος διεθνής είχε αποκτηθεί ως δανεικός από τη Βερόνα για το διάστημα 2016-2018 με οψιόν αγοράς η οποία εκπληρώθηκε (έχουν κατατεθεί όλα τα έγγραφα της αλληλογραφίας με την ιταλική ομάδα) και για αυτό είχε και συμβόλαιο, αν έμενε ένα χρόνο ακόμα, με την εκπλήρωση της οψιόν.
Η προσφυγή κατατέθηκε ενώπιον της Επιτροπής Επίλυσης οικονομικών διαφορών της ΕΠΟ. Η ΑΕΚ ζητάει την ανώτατη προβλεπόμενη ποινή για τον Χριστοδουλόπουλο (4-6 μήνες) και στην προσφυγή εκθέτει όλο το ιστορικό των επαφών με τον ποδοσφαιριστή.

Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!