Δημήτρης και Ζανέτ Τσίπρα προσφεύγουν στη Δικαιοσύνη -«Συκοφαντίες» τα δημοσιεύματα


Προσφεύγουν στη Δικαιοσύνη τα αδέλφια του Πρωθυπουργού Δημήτρης και Ζανέτ Τσίπρα μετά το δημοσίευμα εφημερίδας για τα δάνεια της οικογένειας του Αλέξη Τσίπρα και τις αιτιάσεις της ΝΔ.

Με δήλωσή τους ο Δημήτριος Τσίπρας και η Ζανέτ Τσίπρα τονίζουν:
«Επειδή τις τελευταίες ημέρες η ΝΔ διοχετεύει σε ΜΜΕ, που την στηρίζουν, αθλιότητες, λασπολογίες και χυδαιότητες σε βάρος μας προς εξυπηρέτηση προσωπικών και κομματικών συμφερόντων επισημαίνεται ότι η συκοφαντία είναι αστικό και ποινικό αδίκημα, δεν δικαιολογείται από κανένα αντιπολιτευτικό μένος και θα αντιμετωπισθεί στα αρμόδια δικαστήρια, όπου κάθε νομοταγής πολίτης μπορεί να προσφύγει».
Το επίμαχο δημοσίευμα
Υπενθυμίζεται ότι το περασμένο Σάββατο, σε δημοσίευμά της η εφημερίδα Παραπολιτικά ανέφερε πως «η εταιρία ΔΙΟΔΟΣ Ο.Ε., στην οποία συμμετείχαν ως ομόρρυθμοι εταίροι τα αδέλφια του πρωθυπουργού, Δημήτρης Τσίπρας και Ζαννέτ Τσίπρα, κατάφερε το 2016, την περίοδο δηλαδή της πρωθυπουργίας του Αλέξη Τσίπρα, να ρυθμίσει το δάνειό της, ύψους 243.544 ευρώ, και μάλιστα με ευνοϊκότατους όρους, δηλαδή με αποπληρωμή της οφειλής σε 49 μηνιαίες τοκοχρεολυτικές δόσεις των 4.970 ευρώ η κάθε μία και κυρίως με συμφωνία σταθερής δόσης, με μόλις… 300 ευρώ τον μήνα, για τα πρώτα 2 χρόνια».
Ο πόλεμος ανακοινώσεων 
Πρώτη στο χορό των ανακοινώσεων μπήκε η ΝΔ,  ζητώντας απαντήσεις από τον κ. Τσίπρα για το όσα αποκαλύπτονται στο ρεπορτάζ των Παραπολιτικών. Ακολούθησε σκληρή ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ με προσωπικές βολές κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη και της οικογένειάς του και εν συνεχεία ανακοίνωση του Μεγάρου Μαξίμου. Η ΝΔ επιτέθηκε με νεότερη ανακοίνωσή της στο Μέγαρο Μαξίμου, στην οποία ανταπάντησε το γραφείο του πρωθυπουργού. Ανακοίνωση με αφορμή των ρεπορτάζ των Παραπολιτικών, εξέδωσε και η Τράπεζα Πειραιώς.

Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!