Αυτοψία Γιώργου Λίλτση σε αθλητικούς δημοτικούς χώρους- Απογοητευτική η εικόνα εγκαταστάσεων που ρημάζουν!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αυτοψία Γιώργου Λίλτση σε αθλητικούς δημοτικούς χώρους- Απογοητευτική η εικόνα εγκαταστάσεων που ρημάζουν!

Αυτοψία σε αθλητικούς χώρους και μέρη ψυχαγωγίας μικρών και μεγάλων που βρίσκονται σε διάφορα σημεία του δήμου Παύλου Μελά πραγματοποίησε ο υποψήφιος δήμαρχος και γιατρός Γιώργος Λίλτσης. Ο επικεφαλής της παράταξης «αναΤΡΟΠΗ δήμου Παύλου Μελά» βρέθηκε στο Μνημείο των 14 ηρώων της Ευκαρπίας και στη Νικόπολη και πιο συγκεκριμένα σε δυο γήπεδα μπάσκετ των παραπάνω περιοχών.
Πρόκειται για δυο ανοικτούς χώρους άθλησης και ψυχαγωγίας παιδιών και εφήβων που όχι μόνο έχουν αφεθεί στην τύχη τους αλλά πλέον είναι ακατάλληλοι και επικίνδυνοι για τους ανθρώπους στους οποίους απευθύνονται.
Στο γήπεδο του Μνημείου των 14 Ηρώων Ευκαρπίας υπάρχουν παντού σπασμένα μπουκάλια, ακαθαρσίες, βρομιές και σκουριασμένες εγκαταστάσεις, που σίγουρα δεν αποτελούν πόλο έλξης για τα παιδιά. Οι υποδομές στο γήπεδο μπάσκετ που στο παρελθόν λειτουργούσαν ως αποδυτήρια είναι γκρεμισμένες, μυρίζουν έντονα και αποτελούν εστίες μόλυνσης για όσους τις επισκεφτούν.
Αντίστοιχη ήταν η εικόνα και στο δημοτικό γήπεδο μπάσκετ της Νικόπολης. Εγκαταστάσεις που σίγουρα δεν αρμόζουν σε έναν σύγχρονο δήμο, καμία ασφάλεια, σκουριασμένα σίδερα και μισογκρεμισμένη περίφραξη που από τύχη δεν έχει «πέσει» και δεν έχουμε θρηνήσει κάποιο θύμα.
«Η κατάσταση είναι απογοητευτική και απελπιστική. Τα λίγα σημεία του δήμου μας που απευθύνονται στα παιδιά προκειμένου να χαρούν, να παίξουν και να διασκεδάσουν είναι επικίνδυνα και σχεδόν απαγορευτικά! Ευτυχώς, που μέχρι σήμερα δεν έχουμε θρηνήσει κάποιο θύμα. Δυστυχώς, για άλλη μια φορά η σημερινή διοίκηση είναι απούσα και απλώς παρακολουθεί τα γεγονότα. Κανένα σχέδιο, κανένα όραμα και καμία πρωτοβουλία για την δημιουργία ασφαλών χώρων ψυχαγωγίας που θα πληρούν όλες τις προδιαγραφές και τους κανόνες ασφαλείας. Πρόκειται για παρεμβάσεις χωρίς ιδιαίτερα υψηλό κόστος. Παρεμβάσεις όμως που απαιτούν φρέσκες ιδέες, δημιουργικότητα και έμπνευση, πράγματα που απουσιάζουν από τη σημερινή διοίκηση Παύλου Μελά. Όταν η αναΤΡΟΠΗ με τη στήριξη των συμπολιτών μας αναλάβει τα ηνία του δήμου μας θα αξιοποιήσει όλους αυτούς τους χώρους που σήμερα ρημάζουν με ευθύνη του δημάρχου και των συνεργατών του και θα δημιουργήσει εγκαταστάσεις και υποδομές προς όφελος των πολιτών και κυρίως των μικρών μας φίλων» σχολίασε ο υποψήφιος δήμαρχος Παύλου Μελά, Γιώργος Λίλτσης.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!