Συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας για τους πυρόπληκτους από τον Δήμο Καλαμαριάς


Καλαμαριά   25 – 07 - 2018        

                 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ
Συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας για τους πυρόπληκτους από τον  Δήμο Καλαμαριάς

Ο Δήμος Καλαμαριάς απευθύνει  άμεση έκκληση σε όλους τους δημότες, κατοίκους, φορείς, συλλόγους της περιοχής και οποιονδήποτε  επιθυμεί να συμβάλλει στην  παροχή βοήθειας στους συμπολίτες μας που πλήττονται από την πύρινη λαίλαπα στην Αττική.
Στις πληγείσες περιοχές υπάρχει μεγάλη ανάγκη σε γάζες, betadine, fucidin, παυσίπονα, φυσιολογικούς ορούς, κολλύρια, πάνες βρεφών και ενηλίκων, παιδικές τροφές, μωρομάντηλα, νερά, χυμούς, γάλα μακράς διαρκείας, τρόφιμα μακράς διαρκείας( κράκερ, μπισκότα, κονσέρβες, ζυμαρικά), πετσέτες, σεντόνια, εσώρουχα, σανδάλια ( σαγιονάρες).
Οι πολίτες που επιθυμούν να προσφέρουν, μπορούν να τα παραδίδουν στην Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής, Αλληλεγγύης, Δημόσιας Υγείας και Ισότητας των δύο φύλων στην οδό Αμισού και  Ι.Παπανικόλα 18  και στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Καλαμαριάς επί της οδού Χηλής 53, έως  01/08/2018  και ώρες 09:00 έως 21:00.
Επίσης σας ανακοινώνουμε ότι το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας καλεί, εκτάκτως, όσους μπορούν να δώσουν αίμα  για τους εγκαυματίες που νοσηλεύονται στα νοσοκομεία της Αττικής κι έχουν πέσει θύματα της φονικής πυρκαγιάς.
Μπορούμε να προσφέρουμε αίμα στις πλησιέστερες Νοσοκομειακές Υπηρεσίες Αιμοδοσίας σε όλη τη χώρα.
Στις Αιμοδοσίες των Νοσοκομείων:
Π.Γ.Ν.Θ .ΑΧΕΠΑ, Γ.Ν.Θ. ΆγιοςΠαύλος, Γ.Ν.Θ. Ιπποκράτειο, Γ.Ν.Θ. «Γ.Παπανικολάου».
Ας δείξουμε εμπράκτως την ανθρωπιά και την αλληλεγγύη μας με ολόπλευρη και άμεση βοήθεια σε όσους έχουν πληγεί από την εθνική τραγωδία.
Πληροφορίες : Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής, Αλληλεγγύης, Δημόσιας Υγείας και Ισότητας των δύο φύλων
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2313314502, 2313314500,2313314405 από 9:00-15:00
Αρωγός στην προσπάθεια μας η εθελοντική ομάδα USAR HELLAS, τηλ επικοινωνίας: 6945300112, 6977420145 όλο το 24ωροΤο avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!