Νέο αίμα στο Δημοτικό Συμβούλιο Παύλου Μελά – Ορκίστηκε ο καθηγητής μέσης εκπαίδευσης Ανέστης Λαζαρίδης

Ο Ανέστης Λαζαρίδης του Ιωάννη ορκίστηκε νέος δημοτικός σύμβουλος Δήμου Παύλου Μελά, ενώπιον του Δημάρχου Δημήτρη Δεμουρτζίδη, την Πέμπτη 26 Ιουλίου 2018, μετά την παραίτηση του Στέφανου Γιαννουλίδη του Γεωργίου.
Ο Ανέστης Λαζαρίδης που αναδείχθηκε αναπληρωματικό μέλος της εκλογικής Περιφέρειας Πολίχνης του συνδυασμού «Ευ Πόλις» στις Δημοτικές Εκλογές του 2014, έδωσε τον προβλεπόμενο όρκο σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 52 του Ν. 3852/2010.
Ο νέος δημοτικός σύμβουλος είναι Καθηγητής Μαθηματικών και έχει υπηρετήσει σε πολλά σχολεία της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.
Αποφοίτησε από το Τμήμα Μαθηματικών του ΑΠΘ, είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου εκπαίδευσης στις Επιστήμες της Ειδικής Αγωγής Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, διαθέτει γνώση της Ελληνικής νοηματικής γλώσσας (Ένωση Κωφών Βορείου Ελλάδος) και γνώση της γραφής των τυφλώνBraille (Σχολή Τυφλών ο Ήλιος).
Διετέλεσε μέλος της Δημοτικής Επιχείρησης του Δήμου Παύλου Μελά ΙΡΙΣ από το 2010 ως το 2017.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!