Προσπαθεί να τα μαζέψει ο Κουρουμπλής για το tweet του Λιμενικού: «Ηταν αστοχία διασύνδεσης»


Να μαζέψει τα αμάζευτα προσπάθησε ο υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής μετά τον σάλο που ξεσηκώθηκε από το tweet στο λογαριασμό του Λιμενικού Σώματος.

Με δήλωσή του αργά το βράδυ της Δευτέρας, ο υπ. Ναυτιλίας υποστηρίζει ότι η «γκάφα» οφείλεται σε «αστοχία της αυτόματης διασύνδεσης των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης του Υπουργείου με τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης του Λιμενικού Σώματος».
Διαβάστε τις διευκρινίσεις Κουρουμπλή:
Με αφορμή τη λανθασμένη δημοσίευση του τίτλου από δελτίο τύπου του ΥΝΑΝΠ Π.Κουρουμπλή για τη συνέντευξη του στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, δημοσίευση η οποία έγινε στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης του Λιμενικού Σώματος, το γραφείο του Υπουργού διευκρινίζει ότι:
1. Η συγκεκριμένη δημοσίευση οφείλεται σε αστοχία της αυτόματης διασύνδεσης των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης του Υπουργείου με τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης του Λιμενικού Σώματος. Αυτό αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι το κείμενο που δημοσιεύτηκε ήταν μισό.
2. Αποτελεί πάγια τακτική του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτη Κουρουμπλή να μην αναμιγνύει το Λιμενικό Σώμα-Ελληνική Ακτοφυλακή στις πολιτικές του αντιπαραθέσεις.
Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα στον λογαριασμό του Λιμενικού Σώματος στο Twitter ανέβηκε η εξής ανάρτηση:
«Μετά το μνημόνιο θα φανεί το πραγματικό προφίλ αυτής της κυβέρνησης και αυτό». Η ανάρτητη έμεινε ανολοκλήρωτη αλλά προκάλεσε -δικαίως - την οργή των χρηστών, οι οποίοι τόνισαν πως δεν πρόκειται για προσωπικό λογαριασμό αλλά για κρατική υπηρεσία.
Η ατάκα προέρχονταν από συνέντευξη του υπουργού Ναυτιλίας Παναγιώτη Κουρουμπλή κατά την διάρκεια συνέντευξής του στον ΣΚΑΪ.

Δηκτικό σχόλιο από τον Βασίλη Κικίλια
Την αντίδραση του Βασίλη Κικίλια προκάλεσε η γκάφα του διαχειριστή των social media του Λιμενικού Σώματος, να αναρτήσει ένα προπαγανδιστικό tweet υπέρ της κυβέρνησης.
«Παρακαλούνται οι αφισοκολλητές του ΣΥΡΙΖΑ να μην μετατρέπουν σε εργαλεία προπαγάνδας θεσμούς και σώματα ασφαλείας», έγραψε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στο Twitter.
Ορισμένες από τις απαντήσεις χρηστών στο «τιτίβισμα» του Λιμενικού:
  • Ντροπή! Δεν είναι προσωπικός λογαριασμός. Πείτε το στο υπουργό σας γιατί εσείς εντολές εκτελείτε, αν και κανονικά θα έπρεπε να αρνηθείτε.
  • Οι λογαριασμοί κρατικών υπηρεσιών δεν είναι για κομματική εκμετάλλευση
  • Ότι ήθελες να πεις από δικό σου, άλλο λογαριασμό
  • Ντροπή σας άθλιοι που κάνετε κομματική προπαγάνδα....
  • Ντροπή σας! Είναι δυνατόν να χρησιμοποιούν το Λιμενικό Σώμα για κυβερνητική προπαγάνδα? Άντε εκλογές γρήγορα κ δρόμο!
  • Απαράδεκτο
  • Ο Καρανίκας το έγραψε?

Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!