«Σε φωτιά κάνε τον Μπολτ, σε πλημμύρα τον Φελπς» -Τι κατάλαβε το Twitter από τη συνέντευξη Τόσκα-Τζανακόπουλου


Ιδιαίτερα σχολιάστηκε από τους χρήστες του Τwitter η χθεσινή συνέντευξη Τύπου του κυβερνητικού εκπροσώπου Δημήτρη Τζανακόπουλου, του αναπληρωτή υπουργού Δημόσιας Τάξης Νίκου Τόσκα και των αρχηγών Πυροσβεστικής και ΕΛ.ΑΣ.

Οι υπουργοί και οι αρχηγοί των δύο σωμάτων δεν ζήτησαν καμία συγγνώμη για τους 86 νεκρούς (83 ήταν μέχρι χθες βράδυ). Αντίθετα, δεν βρήκαν λάθη και ευθύνες και δήλωσαν ότι αν γυρνούσαν το χρόνο πίσω θα ξανα έκαναν το ίδιο.
Το πάντα δραστήριο Twitter δεν θα μπορούσε να το αφήσει αυτό έτσι.
Αφού έβγαλε την πίκρα του για τη συγνώμη που δεν ήρθε και εξέφρασε το φόβο ότι θα ζητηθούν ευθύνες από τα θύματα, έβγαλε και μερικά συμπεράσματα. Οπως τις οδηγίες που θα πρέπει να ακολουθούμε όλοι σε περίπτωση ληστών και φυσικών καταστροφών:
«Σε κλοπή κάντε τον κοιμισμένο.
Σε πλημμύρα κάντε τον Φελπς.
Σε #Πυρκαγια κάντε τον Μπολτ».

  • Αν είμασταν στο 2014 τώρα θα βλέπαμε Λάκη με γραφήματα από τις φωτιές και κολάζ τον Σόιμπλε με το στουπί στο χέρι να σπρώχνει το καρότσι μέσα στο δάσος
  • "Α, μην το ξεχάσω είχαμε και 83 νεκρούς. Αυταά λοιπόν, με διακοπές τι κάνατε, κανονίσατε τίποτα;"
    #Πυρκαγιά

  • Αφού δεν μας βγήκε η συνέντευξη τύπου (μας έκραξαν κ τα κάρβουνα) ας ρίξουμε ενα υπουργικό (κ καλά-τάχα μου δηθεν) συμβούλιο. Οχι φυσικά για να δούμε τι έφταιξε αλλά για να βρούμε ενα νεο αφήγημα ή τι θα κάνουμε για να αποπροσανατολίσουμε τον κοσμο. Αναμενουμε..
  • Η #πυρκαγια ξεκίνησε στις 5 στο Νταού Πεντέλης. Σε μια ώρα είχε φτάσει στο Ν.Βουτζα.Ειχαν τουλαχιστον 3 ώρες να εκκενώσουν το #Ματι αλλά τωρα πουλανε παραμύθι ότι θα δημιουργούνταν πανικός. Άθλιοι σιχαμενοι ανίκανοι καρεκλακηδες

  • Καταλαβαίνετε βέβαια πως αν καιγόταν η Μύκονος ας πούμε, από την κόμπλα τους οι συριζαίοι μπορεί και να πήγαιναν να κατουρήσουν τα πτώματα.
  • Grigoris Psarianos
    ‏ @grpsarianos
    Στον χώρο της συνέντευξης τύπου, είπαμε, έπρεπε να έχουμε ένα πολύ ακραίο καιρικό φαινόμενο.
    Δώρο του Θεού,
    Εναν Δυνατό Κεραυνό.
  • Επειδή ήταν αυθαίρετα,άρπαξαν φωτιά γιατί ήταν αυθαίρετα. Φακ λοτζικ.
  • Ζητείστε συγγνώμη από την κυβέρνηση και πάμε παρακάτω.
  • Ήρωας η κυβέρνηση, ήρωες οι υπουργοί, ήρωες οι επικεφαλής πυροσβεστικής, αστυνομίας, λιμενικού, στρατού, ήρωες στην περιφέρεια, ήρωες οι δήμοι, ήρωες, ήρωες, ήρωες... Νεκροί οι κάτοικοι...

Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!