Χρόνια Πολλά Αξεπέραστε Νίκο Γκάλη! Οι ευχές και το video της ΚΑΕ ΑΡΗΣ [video]


Η αθλητική οικογένεια του Νίκου Γκάλη, ο ΑΡΗΣ του εύχεται Χρόνια Πόλλα για τα σημερινά (23/07) του γενέθλια! Μαζί όπως στο παρελθόν έτσι και στο μέλλον, θα ζήσουμε υπέροχες στιγμές τόσο του Νίκου όσο και του ΑΡΗ. Οι ευχές μας είναι από την καρδιά μας στο μεγαλύτερο αθλητικό θρύλο της χώρας!

Ο Νίκος Γκάλης πέρασε στην αιωνιότητα του παγκοσμίου μπάσκετ με την είσοδο του στο Naismith Memorial Basketball Hall of Fame. Στις 8 Σεπτεμβρίου του 2017 βίωσε την ύψιστη τιμή που μπορεί να ζήσει ένας αθλητής μπάσκετ, συγκλονίζοντας τους πάντες με τον λόγο που εκφώνησε στην κατάμεστη αίθουσα του Symphony Hall, στο Σπρίνγκφιλντ της Μασαχουσέτης.
#ARISC #NickGalis #HallofFame #BirthdayΠοιος μπορεί να ξεχάσει εκείνη τη μαγική βραδιά της 7ης Μαΐου του 2013; Ο Νίκος Γκάλης γνώρισε την απόλυτη αποθέωση, στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο ΑΡΗΣ, για να τιμήσει τον κορυφαίο Έλληνα καλαθοσφαιριστή όλων των εποχών στο κατάμεστο "Nick Galis Hall"!Με την ευκαιρία των σημερινών 61ων γενεθλίων του ας θυμηθούμε τις στιγμές αυτές απόλυτης συγκίνησης.
#ARISBC #NickGalis #HappyBirthday
Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!