2ο Τουρνουά Beach Volley Mixed 2X2 στο Δήμο Κορδελιού Ευόσμου Ξεκίνησαν οι δηλώσεις Συμμετοχής


21/8/2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

2ο Τουρνουά Beach Volley Mixed 2X2 στο Δήμο Κορδελιού Ευόσμου
Ξεκίνησαν οι δηλώσεις Συμμετοχής

            Το 2ο Τουρνουά Beach Volley Mixed 2X2, η επιτυχημένη αθλητική διοργάνωση  του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου, “ανοίγει πανιά” επιφυλάσσοντας ένα συναρπαστικό θέαμα για τους δημότες κάθε ηλικίας.
            Από την Πέμπτη 30 Αυγούστου έως την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου το αμφιθέατρο του Πεζόδρομου Εθνικής Αντιστάσεως στο Ελευθέριο Κορδελιό μετατρέπεται σε.... “παραλία” και υποδέχεται μεικτές ομάδες των 2 ατόμων (ηλικίας άνω των 16 ετών), σε μια μεγάλη γιορτή του αθλητισμού και του  ευ αγωνίζεσθαι.
            Η διοργάνωση υλοποιείται με την ευθύνη της Διεύθυνσης Αθλητισμού & Πολιτισμού και της ΔΗ.Κ.Ε.Κ.Ε. και την υποστήριξη τοπικών καταστημάτων και επιχειρήσεων, και σε αυτήν μπορούν να συμμετάσχουν αποκλειστικά μεικτές ομάδες (γυναίκα & άνδρας) των 2 ατόμων, ηλικίας άνω των 16 ετών.
            Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές έως την Τρίτη 28 Αυγούστου (Ώρες: 8.00 π.μ. – 14.30 μ.μ.) στα γραφεία της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Κορδελιού Ευόσμου (πρώην Δημαρχείο Ελευθερίου Κορδελιού, οδός Εθν. Αντιστάσεως 56, τηλέφωνο: 2310 767659) και στο Δημοτικό Γυμναστήριο της οδού Κολοκοτρώνη (οδός Κολοκοτρώνη 43, Εύοσμος, Τηλέφωνο: 2310 700082).
Το κόστος συμμετοχής στο Τουρνουά  Beach Volley ανέρχεται στα 10 ευρώ/ομάδα.
            Ξεχωριστό τόνο στη διοργάνωση θα δώσουν οι αγώνες επίδειξης αθλητών υψηλού επίπεδου beach volley γυναικών και ανδρών που θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου, ενώ μετά την ολοκλήρωσή τους στις 21.30 θα ακολουθήσει πάρτι στο χώρο του αμφιθέατρου Εθνικής Αντιστάσεως.

Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!