Υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κ. Μακεδονίας το διήμερο Διεθνές Σεμινάριο Καλαθοσφαίρισης «Θεσσαλονίκη 2018 – Salonica 2018»

24/08/2018

Υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας το διήμερο Διεθνές Σεμινάριο Καλαθοσφαίρισης «Θεσσαλονίκη 2018 – Salonica 2018»

Υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και τη διοργάνωση του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης διεξάγεται σήμερα και αύριο στη Θεσσαλονίκη το Διεθνές Σεμινάριο Καλαθοσφαίρισης «Θεσσαλονίκη 2018 – Salonica 2018».
Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό γήπεδο Καλαμαριάς, με κεντρικούς ομιλητές τους GuyGoodesNeven Spahija και Σούλη Μαρκόπουλο, ενώ χαιρετισμούς κατά την έναρξή του, στις 16.00’ σήμερα θα απευθύνουν ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος για θέματα Αθλητισμού Βασίλης Ανατολίτης και οΠρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης Παναγιώτης Γιαννάκης.
Όπως τόνισε ο κ. Ανατολίτης«η Θεσσαλονίκη είναι η πόλη του μπάσκετ και σε προπονητικό επίπεδο έχει βγάλει παγκόσμιας εμβέλειας ονόματα, όπως ο Γιάννης Ιωαννίδης, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, ο Δημήτρης Ιτούδης, ο Σούλης Μαρκόπουλος και ο Θεόδωρος Ροδόπουλος. Το διεθνές σεμινάριο καλαθοσφαίρισης είναι μια γιορτή για το μπάσκετ, μια εξωστρεφής εκδήλωση, με τη συμμετοχή δασκάλων της καλαθοσφαίρισης, που έχουν τεράστια εμπειρία και διάθεση να μεταλαμπαδεύσουν τις γνώσεις τους σε όλους όσοι θέλουν να ασχοληθούν προπονητικά με ένα από τα αθλήματα που έχουν κάνει διεθνώς γνωστή και υπερήφανη τη Θεσσαλονίκη μας».
Το σημερινό πρόγραμμα του σεμιναρίου είναι το εξής:
-16.00’: Guy Goodes – Matchup Zone
-17.30’: Σούλης Μαρκόπουλος – Offense principles for breaking any zone defense
-19.00’: Neven Spahija – Pick and Roll Defense.
Το αυριανό πρόγραμμα του σεμιναρίου είναι το εξής:
-09.30’: Σούλης Μαρκόπουλος – Special situations
-11.00’: Guy Goodes – Man to Man Defense
-12.30’: Neven Spahija – Motion Offense.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!