Τετραήμερες εκδηλώσεις 2018 του Μ.Π.Σ Μεσαίου "Νέα Κοτύωρα"



ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 2018 ΤΟΥ Μ.Π.Σ ΜΕΣΑΙΟΥ "ΝΕΑ ΚΟΤΥΩΡΑ"

Άλλη μια χρονιά που ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Μεσαίου ''ΝΕΑ ΚΟΤΥΩΡΑ'' έφερε εις πέρας την πραγματοποίηση των τετραήμερων εκδηλώσεων. Παρά τις ατυχίες που είχε λόγω καιρικών συνθηκών, με αποτέλεσμα να ακυρωθεί ο καλοκαιρινός χορός (ο οποίος ήταν προγραμματισμένος να γίνει την Παρασκευή 3 Αυγούστου) οι υπόλοιπες μέρες ακολούθησαν κανονικά σύμφωνα με το πρόγραμμα. Συγκεκριμένα το Σάββατο 4 Αυγούστου διεξήχθη ο καθιερωμένος ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ παλαίμαχων και νέων προς τιμήν του Αναστάσιου Μαρμαρίδη. Ο αγώνας έφθασε μέχρι τα πέναλντι και έτσι νικητές αναδείχθηκαν οι νέοι.
Έπειτα η ποντιακή θεατρική ομάδα ''ΟΙ ΣΟΥΡΜΕΝΙΤΕΣ'' παρουσίασε την ξεκαρδιστική πολιτική και κοινωνική σάτιρα του Κώστα Κυριακίδη ''ΤΟ ΧΩΡΙΟΜ Η ΕΛΛΑΣ'' η οποία απέσπασε το δυνατό χειροκρότημα του κόσμου που παρακολουθούσε με προσήλωση.
Την Κυριακή 5 Αυγούστου έγινε μέγας εσπερινός για την εορτή της Μεταμορφώσεως του Σωτήρως όπου γιορτάζει η πρώτη εκκλησία του χωριού και στη συνέχεια ακολούθησε η περιφορά της εικόνας με συνοδεία χορευτών του συλλόγου. Κατόπιν το ίδιο βράδυ στο δημοτικό σχολείο Μεσαίου ο Πολιτιστικός σύλλογος Νέας Φιλαδέλφεις ο Αναπτυξιακός
Σύλλογος Μονολόφου όπως και τα χορευτικά συγκροτήματα του συλλόγου μας, παρουσίασαν το χορευτικό τους πρόγραμμα, με αποκορύφωμα της βραδιάς την πραγματοποίηση του Καλοκαιρινού Χορού που κράτησε μέχρι πρωίας.
Οι εκδηλώσεις ολοκληρώθηκαν με τις αθλοπαιδίες όπου πήραν μέρος μικροί-μεγάλοι και βραβεύτηκαν για τις επιδώσεις και τη συμμετοχή τους. Μετά τους ψυχαγωγικούς αγώνες, το θέατρο σκιών με τον ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ διασκέδασε τους μικρούς μας φίλους, αλλά και τους γονείς, με την παράστασή του.
Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Μεσαίου κ.Αναστάσιο Λαζαρίδη και τον αντιδήμαρχο κ.Χρήστο Παναγιωτίδη για την προσφορά διαφόρων υλικών για επισκευές του σχολείου καθώς και τη συνεχή στήριξή τους. Τον Δήμο Ωραιοκάστρου για τις καρέκλες και τα τραπέζια καθώς και τον σύλλογο Νεοχωρούδας και Μονολόφου. Επίσης ευχαριστούμε όλον τον κόσμο για την στήριξή του και τη βοήθεια που προσέφεραν όλες αυτές τις μέρες. Ιδιαίτερα θέλουμε να δώσουμε πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά του συλλόγου που από μόνα τους επισκεύασαν και έκαναν όσες εργασίες χρειάζονταν στο σχολειό για το καλύτερο αποτέλεσμα, έτσι ώστε να δημιουργηθεί ένα όμορφο κλίμα.
Σας ευχαριστούμε ,λοιπόν, όλους θερμά και ελπίζουμε να σας έχουμε συνέχεια στο πλευρό μας!!
Με εκτίμηση το Δ.Σ του Μ.Π.Σ Μεσαίου "ΝΕΑ ΚΟΤΥΩΡΑ".










Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!