Έκτακτη αιμοδοσία Δήμου Παύλου Μελά και Γ.Ν.Θ. «Γεώργιος Παπανικολάου» την Πέμπτη 9/8 με αφορμή τις καταστροφικές πυρκαγιές στην Αττική- ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ –
Έκτακτη αιμοδοσία Δήμου Παύλου Μελά και Γ.Ν.Θ. «Γεώργιος Παπανικολάου» την Πέμπτη 9/8 με αφορμή τις καταστροφικές πυρκαγιές στην Αττική
Λόγω των έκτακτων  αναγκών που δημιουργήθηκαν στα τμήματα αιμοδοσίας των νοσοκομείων μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές στην Αττική και της έλλειψης σε αποθέματα μονάδων αίματος κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, το Τμήμα Υγείας, Κοινωνικών & Προνοιακών Θεμάτων του Δήμου Παύλου Μελά, σε συνεργασία με το Τμήμα αιμοδοσίας του Γενικού  Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης «Γεώργιος Παπανικολάου», οργανώνουν έκτακτη εθελοντική αιμοδοσία την Πέμπτη 9 Αυγούστου 2018.
Η αιμοδοσία θα γίνει στο χώρο του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης,  Λαγκαδά 196, (ισόγειο κτίριο, δεξιά από την κεντρική είσοδο), και ώρες 8.30 - 19.00.
Παρακαλούμε στηρίξτε την ανθρωπιστική αυτή προσπάθεια, με τη συμμετοχή σας στην παραπάνω αιμοδοσία!
Πληροφορίες στα τηλέφωνα 2310 020192 και 2310 020160


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!