Επιτροπή Διοίκησης των ΕΑΚ Θεσσαλονίκης: Υπογράφηκε η σύμβαση για την λειτουργία αθλητικού ξενοδοχείου στις εγκαταστάσεις της Μίκρας


ΥΠΟΓΡΑΦΗΚΕ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ

Την Τετάρτη 16-8-2018 η Διοίκηση των Εθνικών Αθλητικών Κέντρων Θεσσαλονίκης, μετά την ολοκλήρωση της διαγωνιστικής διαδικασίας, υπέγραψε την σύμβαση μίσθωσης με την εταιρεία που αναδείχθηκε πλειοδότης για την λειτουργία του Αθλητικού Ξενοδοχείου στις εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου της Μίκρας.
Η Διοίκηση των ΕΑΚ Θεσσαλονίκης, από την πρώτη στιγμή της ανάληψης των καθηκόντων της, τον Αύγουστο του 2017, εκτός όλων των άλλων μεγάλων προβλημάτων που είχε να αντιμετωπίσει, «έβαλε ένα μεγάλο στοίχημα».
Να λειτουργήσουν χώροι των ΕΑΚΘ που από την κατασκευή τους δεν είχαν λειτουργήσει ποτέ.
Έτσι λοιπόν το ξενοδοχείο που χτίστηκε με το «υστέρημα του ελληνικού λαού», μέσα στο μεγάλο πάρτι των Ολυμπιακών έργων σήμερα έρχεται να συμπληρώσει τις υπόλοιπες αθλητικές εγκαταστάσεις της Μίκρας 
Το φιλότιμο των εργαζομένων των ΕΑΚΘ και του προσωπικού φύλαξης που υπήρχε εκεί, ήταν η μοναδική αιτία που δεν λεηλατήθηκε κι αυτό, όπως τόσα άλλα σε ολόκληρη την Ελλάδα.
Η άμεση λειτουργία του Αθλητικού Ξενοδοχείου της Μίκρας, είναι σίγουρο ότι θα «δώσει ζωή» σε ολόκληρο το αθλητικό συγκρότημα της Μίκρας , και εκτός των άμεσων εσόδων που θα αποφέρει στα ΕΑΚΘ, θα βοηθήσει στην συνολική αναβάθμιση των εγκαταστάσεων της Μίκρας . Μαζί με τις υπόλοιπες παρεμβάσεις που σχεδιάστηκαν και με την αποπεράτωση του ημιτελούς γυμναστηρίου Μίκρα 4 θα δημιουργηθεί ένα αθλητικό πάρκο επισκέψιμο για αναψυχή για όλη την οικογένεια και τα Σχολεία της ευρύτερης Θεσσαλονίκης .
Επόμενος στόχος η λειτουργία του Γυμναστηρίου Βαρέων αθλημάτων στην Σταυρούπολη.

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΑΚ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ




Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!