Στην τελική ευθεία η κατασκευή δικτύων αποχέτευσης σε Νεοχωρούδα και ΠεντάλοφοΤετάρτη 1 Αυγούστου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Στην τελική ευθεία η κατασκευή δικτύων αποχέτευσης σε Νεοχωρούδα και Πεντάλοφο

Υπεγράφη σήμερα η σύμβαση κατασκευής δικτύων αποχέτευσης των οικισμών Νεοχωρούδας – Πενταλόφου μεταξύ του δήμου Ωραιοκάστρου, της  ΔΕΥΑΩ και της αναδόχου εταιρείας «ΨΑΡΡΑΣ Α.Τ.Ε. ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ»
Η χρηματοδότηση του έργου θα γίνει από το πρόγραμμα ΕΣΠΑ 2014-2020. Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 7.500.000 ευρώ και θα ολοκληρωθεί σε 540 ημέρες.
Ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου Αστέριος Γαβότσης επεσήμανε ότι: «Μετά από χρόνια ένα έργο πνοής μπαίνει σε τροχιά υλοποίησης. Το αποχετευτικό σύστημα είναι δείγμα πολιτισμού και προόδου μιας κοινωνίας, συν το οικονομικό βάρος των κατοίκων, οι οποίοι κάθε μήνα ήταν υποχρεωμένοι να ξοδεύουν τουλάχιστον 100 ευρω. Tα λύματα των εν λόγω οικισμών θα συγκεντρώνονται σε δύο αντλιοστάσια και θα μεταφέρονται μέσω εξωτερικού δικτύου στην Εγκατάσταση Επεξεργασίας Λυμάτων-Βοθρολυμάτων Θεσσαλονίκης. Μάλιστα σε κάθε οικισμό σχεδιάζεται εσωτερικό δίκτυο αποχέτευσης»
Παρόντες στην υπογραφή της σύμβασης ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου Αστέριος Γαβότσης, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΩ Νίκος Παπαδόπουλος και ο πρόεδρος της αναδόχου εταιρείας Ανδρέας Ψάρρας.
Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!