Εργασίες συντήρησης των σχολικών κτιρίων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ωραιοκάστρου


Πέμπτη 2 Αυγούστου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Εργασίες συντήρησης των σχολικών κτιρίων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ωραιοκάστρου

Ο δήμος Ωραιοκάστρου και η Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του δήμου, για ακόμη ένα καλοκαίρι, δίνουν αγώνα προετοιμασίας των σχολείων, προκειμένου να υποδεχθούν τον Σεπτέμβρη τους μαθητές.
Μέχρι στιγμής έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες βαψίματος του Δημοτικού Σχολείου Νέας Φιλαδέλφειας (εσωτερικά – περίφραξη σχολείου), όπως και στο Νηπιαγωγείο της Νέας Φιλαδέλφειας.
Επίσης έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες βαψίματος στο Δημοτικό αλλά και στο Νηπιαγωγείο της Νεοχωρούδας.
Σε εξέλιξη βρίσκονται  εργασίες συντήρησης στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Ωραιοκάστρου (βάψιμο όλου του κτιρίου εσωτερικά).
Τα έργα συντήρησης των σχολείων θα συνεχιστούν μέσα στο καλοκαίρι.
«Η συντήρηση και επισκευή των σχολικών συγκροτημάτων θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι να χτυπήσει το πρώτο κουδούνι του Σεπτέμβρη. Στόχος μας είναι να ικανοποιήσουμε όλα τα αιτήματα των διευθυντών των σχολείων», τόνισε ο πρόεδρος της  Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του δήμου Ωραιοκάστρου, Ευάγγελος Χατζηαντωνίου.
Ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Αστέριος Γαβότσης, από την πλευρά του  επεσήμανε ότι: «με αίσθημα ευθύνης, κάνουμε το καλύτερο δυνατόν, ώστε όταν οι μικροί μαθητές επιστρέψουν στα θρανία, να βρουν ένα όμορφο και καθαρό σχολείο. Είμαστε στο πλευρό των διευθυντών για να συνδράμουμε και να βοηθήσουμε όπου μπορούμε»


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!