Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών: Γεωργία Νταγάκη … δε λέει η καρδιά να μάθει…
Γεωργία Νταγάκη
… δε λέει η καρδιά να μάθει…
Πέμπτη 30 Αυγούστου 2018,
21.30
Η Γεωργία Νταγάκη, μετά από τις πολύ επιτυχημένες παραστάσεις της το χειμώνα σε όλη την Ελλάδα, παρουσιάζει στο Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών, την Πέμπτη 30 Αυγούστου, στις 21.30, τη μουσική παράσταση «…δε λέει η καρδιά να μάθει…» και έχοντας στις αποσκευές της όμορφες μελωδίες, τραγούδια και φυσικά την λύρα της.

Ύστερα και από την πρόσφατη κυκλοφορία του νέου της τραγουδιού «Το ίδιο λάθος», σε μουσική και στίχους Ορέστη Ντάντου το οποίο πολύ γρήγορα έγινε ραδιοφωνική επιτυχία, αποσπώντας ιδιαίτερα θερμές κριτικές, η Γεωργία Νταγάκη επιμελήθηκε με τους συνεργάτες της, ένα πρόγραμμα εφ’ όλης της ύλης.
Μια καρδιά που «δε λέει να μάθει» κι όλο κάνει το «ίδιο λάθος», γίνεται «Σύννεφο» και ταξιδεύει σε νέα και παλιά, πάντα διασκευασμένα τραγούδια, με ροκ - παραδοσιακό ήχο που την χαρακτηρίζει, αλλά παράλληλα που συγκινεί και ψυχαγωγεί βαθειά το κοινό, σε συνδυασμό πάντα με αυτό το πάθος, την ενέργεια αλλά και την αλήθεια που τη διακρίνει σε κάθε της ερμηνεία, σε κάθε της βήμα.

Παίζουν οι μουσικοί:
Λουκάς Καλαντζάκος (τύμπανα)
Νίκος Ταβουλάρης (ηλεκτρική κιθάρα)
Ρήγας Βοργιάς (μπάσο)
Μάριος Παπούλιας (βιολί)
Επιμέλεια ήχου: Σάκης Πυριόχος και Άγγελος Πετκίδης

Ώρα έναρξης: 21:30
Τιμή εισιτηρίου: 10 € (προπώληση), 12€ (ταμείο)
Προπώληση: Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών, Σάρωθρον (Κατούνη 17. Λαδάδικα), Ζώγια (Αλ. Σβώλου 54), Διώροφον (Κερασούντος 81, Καλαμαριά)Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!