Τήνος: Ανδρας έπεσε από το πλοίο στη θάλασσα με το σκύλο του -Τους έσωσαν λιμενικοί [αποκλειστικές εικόνες & βίντεο]


Ενα απίστευτο γεγονός συνέβη στο λιμάνι της Τήνου, το απόγευμα της Τετάρτης, λίγο πριν δέσει το πλοίο «Super Runner Ανδρος».

Ενώ το πλοίο κατευθυνόταν προς το λιμάνι της Τήνου (από την Μύκονο), λίγο πριν δέσει, ένας άνδρας περίπου 30 ετών έπεσε στη θάλασσα μαζί με τον σκύλο του, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους!
Αμέσως κινητοποιήθηκαν οι αρχές του λιμενικού που βρισκόντουσαν στο λιμάνι. Αρχικά το πλοίο έκανε τις κατάλληλες μανούβρες για να μην χτυπήσει τον άνδρα και τον σκύλο του, ενώ λιμενικός δίχως να το σκεφτεί έβγαλε τα παπούτσια του και βούτηξε αμέσως στη θάλασσα για να σώσει τον άνδρα.
Με αυταπάρνηση κολύμπησε μέχρι το σημείο που ήταν ο άνδρας και ο σκύλος, ενώ μία γυναίκα λιμενικός βούτηξε και αυτή μέσα για να πάει στο σημείο σωσίβιο. Έτσι μαζί με ένα σχοινί και τη βοήθεια επιβατών που περίμεναν να επιβιβαστούν στο πλοίο, τράβηξαν τον άνδρα και τον σκύλο του μέχρι το λιμάνι. Τελικά βγήκαν στην στεριά σώοι, ενώ αμέσως έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να παραλάβει τον άνδρα που έδειχνε να είναι καλά στην υγεία του.
Ωστόσο, για να είναι καλά στην υγεία του ο ίδιος ο 30χρονος και ο σκύλος του και να μην κινδυνεύσουν, χρειάστηκε η έγκαιρη επέμβαση των λιμενικών που αμέσως αντιλήφθηκαν το συμβάν και έκαναν τους κατάλληλους χειρισμούς για να τους βγάλουν άμεσα στην στεριά.
Μάλιστα, ο άνδρας μόλις βγήκε στην στεριά έλεγε στους λιμενικούς «Μόνο εκεί πάνω θέλω να με πάτε, δεν θέλω να πάω σε κανέναν άλλο οργανισμό», δείχνοντας την εκκλησία της Παναγίας της Τήνου.
Δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες και βίντεο από το συμβάν:


Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!