Κόντρα Βασιλειάδη -Ολυμπιακού για την συμφωνία της ΕΡΤ με τις τηλεοπτικά άστεγες ομάδες


Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση και τον Γιώργο Βασιλειάδη, με αφορμή τη συμφωνία της ΕΡΤ με τις τηλεοπτικά άστεγες ομάδες, εξαπέλυσε ο Ολυμπιακός.

Με αφορμή τη συμφωνία με τους επτά συλλόγους και κυρίως το οικονομικό τίμημα της παραχώρησης των δικαιωμάτων τους στην ΕΡΤ, οι «ερυθρόλευκοι» εξαπέλυσαν επίθεση τόσο στον ίδιο τον υπουργό, όσο και στην κυβέρνηση.
Κάνουν λόγο για «ψηφοθηρική παρέμβαση» και τονίζουν ότι «μοιράζονται λεφτά που θα λείψουν από εργαζόμενους και συνταξιούχους».
Η θέση του Ολυμπιακού:
«Η κρατική παρέμβαση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στο ποδόσφαιρο συνεχίζεται με την αδιανόητη “Τηλεοπτική Προσφορά Βασιλειάδη” σε συγκεκριμένες Ποδοσφαιρικές Ανώνυμες Εταιρείες.
Με σκοπό καθαρά ψηφοθηρικό, αλλά και με στόχο την αιχμαλωσία του ποδοσφαίρου, ο κ. Υπουργός μοιράζει τα εκατομμύρια του ελληνικού λαού, ο οποίος ματώνει καθημερινά για να τα βγάλει πέρα!
Το συμβόλαιο που προσφέρει η ΕΡΤ στις ομάδες και προέρχεται από το αίμα των φορολογούμενων είναι, ετησίως, κατά 6 με 7 εκατομμύρια “ακριβότερο” από τις νορμάλ τιμές της αγοράς, γι’ αυτό άλλωστε δεν υπήρχε από κανένα κανάλι προσφορά μεγαλύτερη των 10 εκατ. ετησίως, για το πακέτο των επτά ΠΑΕ.
Ο κ. Βασιλειάδης, με άλλα λόγια, αποφάσισε να δώσει σε… Ανώνυμες Εταιρείες 14 εκατομμύρια ευρώ (η συμφωνία είναι διετής) τα οποία θα λείψουν από τους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους Έλληνες.
Το καθεστώς ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και ο Υπουργός Βασιλειάδης, σε ρόλο Ασλανίδη, ποδηγετούν το ποδόσφαιρο, βιάζουν την τηλεοπτική αγορά και προκαλούν τον μέσο πολίτη».
O Γιώργος Βασιλειάδης απάντησε και στην τοποθέτησή του τονίζει ότι η διοίκηση της ομάδας έχει μετατρέψει τον «ιστορικό σύλλογο σε αντιπολιτευόμενο πολιτικό κόμμα», καταλήγοντας ότι ο κόσμος του Ολυμπιακού δεν θα γίνει ποτέ στρατός του κάθε ιδιοκτήτη.
Η απάντηση του Γιώργου Βασιλειάδη: 
«H ΠΑΕ Ολυμπιακός έρχεται να καταγγείλει όσα πριν λίγες ημέρες η ίδια είχε ψηφίσει και μάλιστα ομόφωνα με όλες τις ΠΑΕ της Super League. Η πρόταση που έχει κατατεθεί ήταν γνωστή, σαφής, με νούμερα και δεσμεύσεις. Με όρους καθαρούς και με την ελπίδα της προοπτικής για το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Tα πράγματα πλέον είναι απολύτως φανερά. Η διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός -εξ αιτίας της γνωστής πια εμμονής του ιδιοκτήτη της εναντίον της κυβέρνησης και της αριστεράς- έχει μετατρέψει τον ιστορικό σύλλογο σε αντιπολιτευόμενο πολιτικό κόμμα. Είναι προσβολή προς την ιστορία του συλλόγου και προς τα εκατομμύρια φίλους του που δεν ήταν, δεν είναι και δε θα γίνουν στρατός του κάθε ιδιοκτήτη.
Εμείς δεν θα μπούμε σε αυτό το θέατρο του παραλόγου. Αφήνουμε τον κόσμο να τους κρίνει»

Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!