Champions League: Μεγάλη πρόκριση της ΑΕΚ στα πλέι οφ, 2-1 την Σέλτικ


Σε ένα σπουδαίο ευρωπαϊκό βράδυ, η ΑΕΚ κέρδισε 2-1 την Σέλτικ στο Ολυμπιακό Στάδιο μπροστά σε 35.000 οπαδούς της και πέρασε στα πλέι οφ του Champions League.

Η Ενωση στο 6’ μετά από εξαιρετική προσπάθεια του Χουλτ έκανε το 1-0 με τον Γκάλο, ενώ στο 50’ μετά από εκπληκτικό άλμα του Λαμπρόπουλου ο Λιβάγια σε άδειο τέρμα έκανε το 2-0.  Στο 79’ ο Σινκλέρ έκανε το 2-1 και… άγχωσε την ΑΕΚ, αλλά στο τέλος άπαντες πανηγύρισαν την νίκη.
Η ΑΕΚ στην επόμενη φάση θα αντιμετωπίσει την ουγγρική Βίντι σε διπλά ματς 22 και 28 Αυγούστου για την πρόκριση στους ομίλους του Champions League.
ΑΕΚ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Μπάρκας, Οικονόμου, Λαμπρόπουλος, Μπακάκης, Χουλτ, Σιμόες, Άλεφ, Μπακασέτας (90’ Τσόσιτς), Γκάλο (81’ Αλμπάνης), Κλωναρίδης (72’ Μάνταλος), Λιβάγια.
Σέλτικ (Μπρένταν Ρότζερς): Γκόρντον, Λούστιγκ (59’ Ντεμπελέ), Σιμούνοβιτς, Χέντρι, Τιέρνι, Φόρεστ, Μπράουν, Εντσάμ, Μακ Γκρέγκορ, Ρόγκιτς (76’ Σινκλέρ), Γκρίφιθς

Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!