O «Σεπτέμβριος όπως … Πολιτισμός» του Δήμου Παύλου Μελά ξεκινά απο τους Βυζαντινούς Νερόμυλους. Δείτε το spot




Ξεκινά την Παρασκευή 31 Αυγούστου 2018 από τους Βυζαντινούς Νερόμυλους, ο «Σεπτέμβριος όπως … Πολιτισμός» του Δήμου Παύλου Μελά, ένα ταξίδι περιπλάνησης στη μουσική, στο χορό, στη μνήμη, στο θέατρο, κάνοντας στάσεις σε γειτονιές, πλατείες, ανοιχτά θέατρα και στα δύο πρώην στρατόπεδα Παύλου Μελά και Καρατάσιου.

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΒΥΖΑΝΤΙΝΩΝ ΝΕΡΟΜΥΛΩΝ
Ανοιχτό Θέατρο Βυζαντινών Νερόμυλων, Πολίχνη, ώρα 20.30
•Παρασκευή 31/8
SOUNDIC, μουσικές μίξεις ethnic παραδοσιακών ακουσμάτων με ήχο σύγχρονο και χορευτικό.
•Σάββατο 1/9
Ορφέας Περίδης - Λιζέτα Καλημέρη, μουσικό ταξίδι από την Ανατολή μέχρι τη Δύση.


Ένα καλλιτεχνικό – ψυχαγωγικό ταξίδι για μικρούς και μεγάλους που πειραματίζεται μέσα από την πολυμορφία της τέχνης και του πολιτισμού και προσδοκά να ισορροπήσει ανάμεσα σε ηλικίες, προτιμήσεις, μνήμες και ανάγκες, να ικανοποιήσει κατοίκους του Δήμου Παύλου Μελά και επισκέπτες από όλη την πόλη και να δώσει την ευκαιρία σε δημιουργούς να προβάλουν το έργο τους.
Το Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Παύλου Μελά σχεδίασε ένα πρόγραμμα που αναπτύσσεται σε 6 θεματικές ενότητες, περιλαμβάνει 23 πολιτιστικά δρώμενα σε 14 διαφορετικούς χώρους της Σταυρούπολης, της Πολίχνης, της Ευκαρπίας, όλες με ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ για το κοινό.
O Δήμαρχος Παύλου Μελά Δημήτρης Δεμουρτζίδης και ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Παιδείας, Αθλητισμού Ιωσήφ Αράπογλου σας προσκαλούν, με σεβασμό στον πολιτισμό, στα ενδιαφέροντα και στις ανάγκες του πολίτη.
Δείτε το διαφημιστικό spot που αφορά το Φεστιβάλ των Βυζαντινών Νερόμυλων:



Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!