11η και 12η Έκθεση Τοπικών Προϊόντων & Υπηρεσιών: “ΚΡΗΤΗ: Η Μεγάλη Συνάντηση & Τοπικές Γεύσεις Ελλάδας”Δελτίο Τύπου 27/9/2018
 
Έκθεση Τοπικών Προϊόντων & Υπηρεσιών
“ΚΡΗΤΗ: Η Μεγάλη Συνάντηση & Τοπικές Γεύσεις Ελλάδας”

11η Έκθεση
Θεσσαλονίκη, ΔΕΘ, Περίπτερο 12

από Σάββατο 27 Οκτωβρίου έως Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018

12η Έκθεση
Λάρισα, Κεντρική πλατεία

από Τετάρτη 7 Νοεμβρίου έως Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018

       Ένα ταξίδι γεύσης, μουσικής, χορού και πολιτισμού, με ελεύθερη είσοδο
 
Με γοργούς ρυθμούς προχωρούν οι προετοιμασίες για την 11η και τη 12η Έκθεση τοπικών προϊόντων και υπηρεσιών “ΚΡΗΤΗ: Η Μεγάλη Συνάντηση & Τοπικές Γεύσεις Ελλάδας”.

Η 11η Έκθεση θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, (ΔΕΘ) στοΠερίπτερο 12, από το Σάββατο 27 Οκτωβρίου έως και την Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018.
Οι ημέρες και ώρες λειτουργίας της Έκθεσης θα είναι:
Τα δύο Σαββατοκύριακα από τις 10:30 π.μ. εως τις 9:30 μ.μ. ενώ τις καθημερινές από τις 12:00 μ.μ. εως τις 9:30 μ.μ.

Η 12η Έκθεση θα πραγματοποιηθεί στην Κεντρική πλατεία της Λάρισας από την Τετάρτη 7 Νοεμβρίουέως και την Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018.
Οι ημέρες και ώρες λειτουργίας της Έκθεσης θα είναι:

Τετάρτη έως και Κυριακή από τις 10:00 π.μ. έως τις 9:00 μ.μ.

Δεκάδες εκθέτες από κάθε γωνιά της Κρήτης αλλά και παραγωγοί από άλλες περιοχές της Ελλάδας όπωςΘεσσαλονίκηΑττικήΈβροΣέρρεςΚαστοριάΚαβάλαΞάνθηΗμαθίαΒοιωτίαΑχαΐαΤήνο και όχι μόνο, εμπλουτίζουν την Έκθεση και παρουσιάζουν στους χιλιάδες επισκέπτες της, μεγάλη ποικιλία τοπικών προϊόντων.

Πρόκειται για εξαιρετικά τοπικά προϊόντα όπως λάδιπροϊόντα ελιάςτυροκομικά προϊόνταπαξιμάδια, αρτοσκευάσματαμέλιβόταναγλυκάκαραμελωμένους καρπούςζυμαρικάρακίκρασί,προϊόντα ντομάταςπροϊόντα σαλιγκαριούπροϊόντα σοκολάταςσοκολατάκια με ελιάμπάρες δημητριακώνσάλτσεςταχίνιλουκούμιαπαστέλιατυροκομικά από γάλα βουβαλιούσοκολάτακαι μερέντα από χαρούπισφακιανόπιτεςκαλιτσούνιακοσμήματα και χειροποίητες κατασκευές,καλλυντικάαιθέρια έλαιασαπούνιααρώματα, αλόη και άλλα.

Προϊόντα μοναδικής ποιότητας, που οι επισκέπτες της Έκθεσης έχουν την ευκαιρία να τα γνωρίσουν από κοντά, να τα γευτούν και να τα προμηθευτούν απευθείας από τους παραγωγούς τους.

Παράλληλα, στο πλαίσιο της Έκθεσης πραγματοποιούνται δεκάδες μουσικέςχορευτικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις που αποτελούν πόλο έλξης για τους χιλιάδες επισκέπτες των διοργανώσεων.

Η Έκθεση που πλέον αποτελεί θεσμό, έχει ήδη πραγματοποιήσει 10 μεγάλες διοργανώσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, που στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία, με χιλιάδες επισκέπτες και τεράστια προβολή σε όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Αναλυτικές πληροφορίες για την Έκθεση μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.pagritiaekthesi.gr ή επικοινωνώντας στα τηλέφωνα 2810213318 και 6932430433.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!