Επέστρεψε και ...δηλώνει παρόν ο ΑΡΗΣ!!! Νίκη επι του Λεβαδειακού με 2-0 και 3Χ3 [φώτο] [video]



Επέστρεψε και ...δηλώνει παρόν ο ΑΡΗΣ!!! 
Νίκη επι του Λεβαδειακού με 2-0 και 3Χ3 νίκες!
Παρουσία 20000 και πλέον φίλων του ο ΑΡΗΣ παίζοντας σε μεγάλα διαστήματα καλό ποδόσφαιρο κατάφερε να επιβληθεί του Λεβαδειακού με 2-0 και στην κορυφή για τρίτη Κυριακή.
Εκείνο όμως που έχει σημασία είναι το όμορφο ποδόσφαιρο που παίζει η ομάδα, η ταυτότητα που δείχνει στο γήπεδο αλλά και τις υποσχέσεις που δίνει, για το τι πρόκειται να δούμε όταν ενσωματωθούν οι υπόλοιπες μεταγραφές. 
Μια γεύση πήραμε με την είσοδο του Σιώπη. Απομένουν και οι υπόλοιποι.
Είναι άγνωστο που μπορεί να φθάσει  η ομάδα....
Αλλά σίγουρα εκείνο που έχει σημασία και ίσως είναι το πιο σπουδαίο στοιχείο, είναι το γεγονός ότι απο το πρώτο παιχνίδι "ανάγκασε" τους οπαδούς του ΑΡΗ να βρίσκονται στο γήπεδο!!!
...και αυτοί φυσικά δεν έχασαν την ευκαιρία! ήταν εκεί!!! 
"Διπλό στα Γιάννενα" το σύνθημα που δονούσε την ατμόσφαιρα.
Για την ιστορία να αναφέρουμε οτι τα γκολ σημείωσαν οι Γιούνες στο 23' με πέναλτυ και στο 57' ο Γκαρσία. Στο 63' ο Κουέστα αποκρούει πέναλτυ του Μαρκόφσκι διατηρώντας το 2-0!
Λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου έσβησαν τα φώτα του ενός πυλώνα στο Κλ. Βικελίδης με αποτέλεσμα να υπάρξει μια ολιγόλεπτη διακοπή.













Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!