Δωρεάν υπαίθρια γυμναστήρια σε Σταυρούπολη, Πολίχνη, Ευκαρπία για χρήση 24 ώρες το 24ωρο


 Οι κάτοικοι του Δήμου Παύλου Μελά έχουν πλέον τη δυνατότητα καθημερινής ελεύθερης πρόσβασης στα 3 υπαίθρια γυμναστήριαπου δημιουργήθηκαν δίπλα σε πάρκα και αθλητικούς χώρους και τα οποία εξοπλίστηκαν με 22 εξειδικευμένα και σύγχρονα όργανα γυμναστικής, που γυμνάζουν κάθε μυϊκή ομάδα του σώματος, εντελώς δωρεάν, 24 ώρες το 24ωρο χωρίς να χρειάζεται επίβλεψη από ειδικό.
Η προσέλευση του κόσμου είναι αθρόα από την πρώτη ημέρα της τοποθέτησης των ειδικά σχεδιασμένων οργάνων που το κάθε ένα φέρει πληροφοριακή πινακίδα με αναλυτικές οδηγίες χρήσεως και ενημέρωσης για τους ασκούμενους.
Ο Δήμαρχος Παύλου Μελά Δημήτρης Δεμουρτζίδης, καλεί τους κατοίκους να αξιοποιούν καθημερινά κάθε ευκαιρία που βοηθά στη βελτίωση της σωματικής - ψυχικής υγείας και της ποιότητας ζωής, με τρόπο όμως ασφαλή, γι αυτό και τους προτρέπει να ακολουθήσουν πιστά τις οδηγίες χρήσης των οργάνων που συστήνει ο κατασκευαστής τους.






Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!