Ενημέρωση της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων Ωραιοκάστρου για τις παρεμβάσεις σε σχολικά κτίρια

Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ενημέρωση της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων Ωραιοκάστρου για τις παρεμβάσεις σε σχολικά κτίρια

Λίγο πριν χτυπήσει το κουδούνι της νέας σχολικής χρονιάς ο πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του δήμου Ωραιοκάστρου, Ευάγγελος Χατζηαντωνίου, συναντήθηκε με την Ένωση Γονέων & Κηδεμόνων του δήμου.
Οι γονείς ενημερώθηκαν λεπτομερώς για τις παρεμβάσεις που έγιναν σε κάθε σχολική μονάδα από τον Ιούνιο μέχρι και σήμερα. Επισημαίνεται ότι πραγματοποιήθηκαν εργασίες βαφής και συντήρησης σε 14 σχολεία του διευρυμένου δήμου Ωραιοκάστρου. Εκκρεμότητες υπάρχουν σε τρία σχολικά κτίρια, τις οποίες ο δήμος θα προσπαθήσει να διευθετήσει άμεσα.
Τα μέλη της  Ένωσης Γονέων & Κηδεμόνων του δήμου Ωραιοκάστρου εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για την πορεία και ολοκλήρωση των εργασιών, ενώ ο κ. Χατζηαντωνίου διαβεβαίωσε ότι ο δήμος θα βρίσκεται δίπλα τους για να παρέχει τη στήριξη και τη βοήθειά του.
«Με σκληρή δουλειά καταφέραμε μέσα στο καλοκαίρι να προχωρήσουν οι διαδικασίες συντήρησης των σχολείων της Πρωτοβάθμιας αλλά και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του δήμου μας. Θέλουμε τα παιδιά μας να μπορούν να απολαμβάνουν ένα όμορφο και ασφαλές σχολείο. Η στήριξή μας σε οτιδήποτε χρειαστούν γονείς αλλά και εκπαιδευτικοί, είναι δεδομένη. Εύχομαι από καρδιάς μια καλή σχολική χρονιά σε όλα τα παιδιά!», τόνισε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου Αστέριος Γαβότσης.
Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του δήμου Ωραιοκάστρου, Ευάγγελος Χατζηαντωνίου τόνισε ότι «Είναι χαρά μας να βλέπουμε τους μικρούς μαθητές να επιστρέφουν στα θρανία με χαμόγελο. Για εμάς προτεραιότητά μας είναι η ασφάλεια τους αλλά και η ποιότητα του περιβάλλοντος, όπου καθημερινά δραστηριοποιούνται. Είμαστε και θα είμαστε στο πλευρό γονιών και εκπαιδευτικών για να δημιουργήσουμε μαζί ένα ακόμη καλύτερο σχολείο. Καλή σχολική χρονιά σε όλα τα παιδιά!».


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!