Άσε μας ήσυχους Γερούν


Απελευθερωμένος εμφανίζεται ξανά ο Γερούν Ντάισελμπλουμ, ένας από τους ανθρώπους που φέρουν μεγάλη ευθύνη για την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα και την ελληνική κοινωνία αυτή τη στιγμή. Ο πρώην πρόεδρος του Eurogroup έχει αφήσει πίσω του τις προσβλητικές αναφορές για τους Έλληνες και παραδέχεται, εκ των υστέρων, τα λάθη και τις αποτυχίες στα ελληνικά μνημόνια.
Μιλώντας στο Euronews o Ολλανδός πολιτικός ανέφερε ότι τα προγράμματα διάσωσης της Ελλάδας είχαν πολύ μεγάλη διάρκεια, ήταν πολύ σκληρά με πολλές αποτυχίες.
O Ντάισελμπλουμ σημειώνει ότι η έξοδος της Ελλάδας από το πρόγραμμα διάσωσης είναι κάτι καλό, ωστόσο δεν κρύβει την απογοήτευσή του επισημαίνοντας ότι «κάποιοι άνθρωποι θεωρούν ως μεγάλη επιτυχία την έξοδο της Ελλάδας από τα προγράμματα διάσωσης.
Όμως δε νομίζω ότι μπορούμε να το πούμε αυτό, γιατί τα προγράμματα είχαν πολύ μεγάλη διάρκεια, ήταν πολύ σκληρά με πολλές αποτυχίες».
Το Euronews, μάλιστα, υπενθυμίζει στον Γερούν Ντάισελμπλουμ τις οργισμένες αντιδράσεις που είχε προκαλέσει η δήλωσή του για τα ποτά και τις γυναίκες με τον Ολλανδό να απαντά αμήχανα ότι «θα την είχε διατυπώσει διαφορετικά εάν είχε την ευκαιρία».

Πηγή: www.efsyn.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!