Πιάστηκε με ναρκωτικά κρυμμένα σε σαμπουάν


Στη σύλληψη μίας 53χρονης με την κατηγορία της εισαγωγής στην Ελλάδα ποσότητας κοκαΐνης είχαμε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος».
Σύμφωνα με την αστυνομία, εντοπίστηκε και συνελήφθη 53χρονη, η οποία αφίχθη αεροπορικώς στη χώρα μας από τον Παναμά, μέσω Κωνσταντινούπολης. Ειδικότερα, η αλλοδαπή μετέφερε στην αποσκευή της, επιμελώς κρυμμένη σε πέντε τυποποιημένες συσκευασίες σαμπουάν, ποσότητα κοκαΐνης σε παχύρευστη μορφή (πάστα), συνολικού βάρους 2.230 γραμμαρίων, η οποία και κατασχέθηκε.
Από την έρευνα που ακολούθησε, εντοπίστηκε ο 51χρονος Νιγηριανός παραλήπτης της συγκεκριμένης ποσότητας κοκαΐνης ο οποίος συνελήφθη στην περιοχή των Πατησίων.
Από την αστυνομία αναζητείται ο αλλοδαπός, που στρατολόγησε και διεκπεραίωσε τη διαδικασία μετάβασης της συλληφθείσας στη Λατινική Αμερική, για τη μεταφορά των ναρκωτικών.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πηγή: www.efsyn.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!